< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Országos Polgárőr Szövetség avagy berregett a telefonom…

| Mobile | RSS

Országos Polgárőr Szövetség avagy berregett a telefonom…

2014. január 13. | hozzászólás | Közélet

Országos Polgárőr Szövetség avagy berregett a telefonom…

Hamarosan megjelenik a legújabb kötetem. Javítottam az apróbb hibákat, szerkesztettem nyomdai formára. Teljesen a könyvem életszerű-világában jártam, mikor megcsörrent a telefonom.

Dr. Király Lászlóval az OPSZ Igazgatási Osztályvezetőjével beszélgettem a Baksi polgárőr Lantos László diszkriminatív megjegyzéseiről. Kifejtettem az álláspontomat, véleményemet. Úgy gondolom továbbra is, hogy a fent nevezett polgárőr alkalmatlan a társadalmi feladatainak az elvégzésére.
A jogainak ismerete nem egyenlő a kötelességével. – majd így folytattam, a Baksi Polgárőri Egyesület vezetőjét sem tartom alkalmasnak! Abban megegyeztünk, hogy vétetek a törvényi előírásnak.
Nem készült jegyzőkönyv! Kértem az etikai vizsgálatot Lantos László és Tóth Vilmos ellen is s az objektivitás fontosságát emeltem ki. Megjegyeztem, ha nem megy másként, hazugság vizsgálatot kérek magam ellen, és mindenki ellen, aki szerepelni fog a meghallgatáson.
Természetesen ennek a költségét a Baksi Polgárőr Egyesület állja! Továbbá, biztosítottam Király urat, hogy bizonyítékként csatolni fogom a fotókat…
2014. ‎január ‎13. -oil-

Leave a Reply 362 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: