< Böngészés > Főoldal / Fogyasztóvédelem, Közélet / Blog article: Vodafone trükközik, avagy letörli a tőlük érkező üzeneteit, vagy hamis a reklám?

| Mobile | RSS

Vodafone trükközik, avagy letörli a tőlük érkező üzeneteit, vagy hamis a reklám?

Vodafone trükközik, avagy letörli a tőlük érkező üzeneteit, vagy hamis a reklám?

Tegnap /2014.január 17- bent jártam Szegeden s bementem a belváros 6720 Szeged Kárász u.10 Vodafone üzletbe. Alig lézengett két ember. Az ügyintézők – egy szoknya egy nadrág – gyorsasága vetekedett a csiga- biga olimpiai távfutók gyorsaságával. ..2o perc várakozást követően. – ja, a poén húzni kellett egy sorszámot – mikor megjelent a behívom száma a kijelzőn.
– Jó napot kívánok!
– Jó napot!
– Érdeklődni szeretnék, érkezett a telefonomra egy Vodafone ajánlat, s élni szeretnék evvel a lehetőséggel! Elővettem a telefonomat s megmutattam a hölgynek a beírást, ami tartalmazta: – ha feltöltöm 3.000Ft- tal 2014. január, 19 éjfélig, akkor kapok ajándékként plusz háromezer forint feltöltést ingyen! A hölgy elkérte a telefonomat s is elolvasta.
– Igen él ez a lehetőség!!! De a plusz 3000Ft –t csak két hét múlva teszik rá a telefonomra.
– Ez már lány korában ki lett csukva! Ez törvénytelen! A hölgy szeme kidagadt, mint a halnak…

Ha, én kifizetek egy szolgáltatást… szeretném megkapni! Képzelje el, ha télen veszek egy cipőt, kifizetem és csak két-három hét múlva vihetem el. Addig járhatok mezítláb!? – majd ezt követően az orvoshoz. Önök becsapták – becsapják a fogyasztót, valamint megtévesztik a hamis reklámmal? Az ügyintéző se nyelni, se köpni nem tudott.

-Kérem a vásárlók könyvét. A hölgy azt kérte… kövessem. A kirakat előtti sötét zugban lógott a könyv, ám ezt egyetlen vásárló sem láthatta!

A panaszkönyv sorszáma: KI 326903

Beírtam, – majd közöltem az ügyintéző hölggyel, e- bejegyzést rögvest beviszem a Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőséghez s panaszt teszek.

A felügyelőség helyettes vezető asszonnyal – régi ismerősként üdvözöltük egymást – ismertettem a panaszkönyvi bejegyzésemet, s az aggályaimat a megtévesztő reklám tárgyában! A beszélgetésünk alatt több tudatos fogyasztó kereste a jogász asszonyt. Elolvasást követően megkért mutassam meg a telefonomra érkező reklámajánlatot.

Már nem találtam a beérkező üzenet listán!!!!!! Annyit mondott várjuk meg a bejegyzéstől számított 30 napot…

Mikor visszaérkeztünk a szerkesztőségbe, hirtelen ötlettel megnéztem a nejem telefonjának a bejövő üzeneteit. – hisz Ó is Vodafone táborához tartozik! Már nem döbbentem meg?!! – onnan is törölték az üzenetet!!!!

Csak s kizárólag egy valaki tehette meg! Ez nem tisztességes Uraim/Hölgyeim! A felelősséget vállalni kell! Ez talán kimerítheti a bűncselekmény fogalmát?

Tisztelt olvasóink!

Ha Titeket is átvertek ezzel a hamis reklámmal – Vodafone- az jelezze a szerkesztőségünk felé. www.fecsego.eu

Eszembe villant: – ez a cég a kormány stratégiai partnere!!!!

2014. január 18
-oil-

Leave a Reply 3649 megnézve, 2 alkalommal mai nap |