< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: Az MSZP szerint bűncselekményt követett el a Hír TV///// Le MSZP a commis un crime en vertu de la Nouvelles TV

| Mobile | RSS

Az MSZP szerint bűncselekményt követett el a Hír TV///// Le MSZP a commis un crime en vertu de la Nouvelles TV

Az MSZP szerint bűncselekményt követett el a Hír TV

Az MSZP álláspontja szerint a Hír TV tudatosan manipulálta a szocialista párt múlt szombati nagygyűlésén készült hangfelvételt, és ezzel bűncselekményt követett el.

Lukács Zoltán frakcióvezető-helyettes pénteki közleményében felszólította a Hír TV-t, hogy kérjen bocsánatot Mesterházy Attila MSZP-elnöktől, ellenkező esetben jogi lépéseket tesznek.

A közlemény szerint bebizonyosodott, hogy a Hír TV manipulálta a hangfelvételt, amely alapján azt állították: a szocialisták rendezvényén Mesterházy Attila hallotta, hogy valaki azt kiabálja: „kötelet!”

Mostanra a Hír TV is beismerte: tudósításaikban jelentősen felerősítették a bekiabálás hangerejét. „Ezzel a manipulációval azt a látszatot keltették, mintha a szónok hallhatta volna a bekiabálást és arra reagált volna. Az igazság ezzel szemben az, hogy a bekiabálást a helyszínen eredetileg nem is lehetett hallani. Ez a magyarázata annak, hogy a bekiabálásra huszonnégy órán keresztül nem figyelt fel senki” – közölte Lukács Zoltán az MTI-nek küldött közleményben.

Álláspontja szerint a Hír TV ezzel megsértette a büntető törvénykönyvet, amelybe a bajai videóbotrány után került be, hogy „aki abból a célból, hogy más vagy mások becsületét csorbítsa, hamis, hamisított vagy valótlan tartalmú hang- vagy képfelvételt készít, ha más bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő”.

forrás:atv.hu

Le MSZP a commis un crime en vertu de la Nouvelles TV

De l’avis du MSZP , les Nouvelles TV délibérément manipulé le parti socialiste dernier rallye de samedi dans un enregistrement sonore , de ce fait commis une infraction .

Zoltán Lukács , groupe parlementaire adjoint a appelé vendredi sur la communication de Nouvelles TV pour s’excuser Attila Mesterházy MSZP président , sinon une action en justice .

Ce document a montré que la manipulation de son enregistrement TV Nouvelles , en vertu de laquelle il a été l’événement de socialistes Attila Mesterházy entendu quelqu’un crier « corde ! ”

A présent , les nouvelles TV est admis , les cris tudósításaikban son amplifié de manière significative . «Grâce à cette manipulation a été fait pour faire croire que si l’orateur avait entendu les cris et j’aurais réagi. La vérité, cependant , est que le site n’a pas été à l’origine des cris pourrait être entendu . Cela explique pourquoi personne n’a remarqué les cris 24 heures , “- a déclaré Zoltán Lukács avis envoyé à MTI .

À son avis, les nouvelles TV en violation du code pénal , qui a été introduit après la Baja vidéo scandale ” qui, pour que l’autre ou les autres honorent altèrent , faux, contrefaçon , ou fausse ou sonore ou l’enregistrement vidéo sur si un autre crime est réalisé il à une infraction punissable d’un emprisonnement d’ un an » .

Source : atv.hu

Leave a Reply 2197 megnézve, 1 alkalommal mai nap |