< Böngészés > Főoldal / Katasztófavédelem / Blog article: Kisebb tüzek, műszaki mentések A hétvége eseményei

| Mobile | RSS

Kisebb tüzek, műszaki mentések A hétvége eseményei

2014. február 10. | hozzászólás | Katasztófavédelem

Kisebb tüzek, műszaki mentések

 

A hétvége eseményei

 

 

Pénteken két tűzesethez hívták tűzoltóinkat: a makói Bajza utcában villanyóra szekrény égett – a makói hivatásos egység kiérkezésére a lakók eloltották a tüzet. Kevéssel éjfél előtt Szentesen, a Vecseri foki utcában egy Bobcat munkagép kapott lángra. Szentesi egységünk egy tűzoltó sugárral megfékezte a lángokat.

Szegeden, a Guttenberg utcában a tetőről lógó cserép veszélyeztette a járókelőket. A szegedi tűzoltók magasból mentő szerrel hárították el a veszélyt.

 

Szombaton Szegvár és Mindszent között egy személyautó borult az árokba. A járművet vezető hölgy szerencsére csak könnyebb sérüléseket szenvedett, a szentesi tűzoltók kiszabadították és átadták a mentősöknek.

Dorozsmán egy mentőautó csúszott az árokba és okozott forgalmi akadályt. A helyszínen egy szegedi gépjárműfecskendő legénysége nyújtott segítséget.

 

Vasárnap este egy szegedi panelház garázsából átalakított irodahelyiségben csaptak fel a lángok. Íróasztal, papírok, elektromos eszközök égtek. Két szegedi egység érkezett a helyszínre és gyorsan elfojtották a lángokat.

Ma reggel Sándorfalvára riasztották a szegedi hivatásos tűzoltókat valamint a sándorfalvi önkénteseket, egy huszonöt négyzetméteres melléképület tüzéhez. Az esetben egy fő könnyebben megsérült.

Tátrai János

tü.elezredes

 

 

Tátrai János tű. alezredes

szóvivő

Leave a Reply 1957 megnézve, 2 alkalommal mai nap |