< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: Obama szót emelt az ugandai melegekért///// Obama a parlé pour Gays en Ouganda

| Mobile | RSS

Obama szót emelt az ugandai melegekért///// Obama a parlé pour Gays en Ouganda

Obama szót emelt az ugandai melegekért

Kemény törvényt hoznának a melegek ellen. Obama figyelmeztetett, hogy bonyodalmakat okozhat a két ország kapcsolatában a szabályozás.

Ugandában kemény törvényt akarnak hozni a melegek ellen: akár életfogytiglani börtönt is kaphatna, akit “homoszexuális cselekményen” érnek, de azért is börtönbüntetésre számíthat, aki nem jelenti fel a melegeket. A homoszexualitás népszerűsítéséért is büntetés járna, és a népszerűsítésbe az is beletartozna, ha valaki egyszerűen beszél a témáról mindenféle értékítélet nélkül- számolt be az Origo.

Barack Obama amerikai elnök figyelmeztette Uganda elnökét, hogy ha elfogadják a törvényt, az bonyodalmakat okozhat a két ország kapcsolatában. Ez pedig biztosan nem jönne jól Ugandának, mert az Egyesült Államoktól kapják a legtöbb segélyt.

Origo

forrás:atv.hu

Obama a parlé pour Gays en Ouganda

Disque loi serait contre les gais. Obama a averti que peut entraîner des complications entre les deux pays, les règlements.

Ouganda lois sévères contre les homosexuels veulent être à la réclusion à perpétuité qui s’inscrit également réalisé «actes homosexuels», mais je peux compter sur la prison, il ne veut pas dire pour les personnes homosexuelles. La peine serait également populariser l’homosexualité, et la publicité également être couverte si quelqu’un simplement en parlant du sujet sans aucune sorte de jugement de valeur, a rapporté l’origine.

Le président américain Barack Obama a averti le président de l’Ouganda à la loi, s’il est adopté, peut entraîner des complications entre les deux pays. Cela ne serait certainement pas bien en Ouganda pour les États-Unis pour obtenir le plus d’avantages.

Origo

Source: atv.hu

Leave a Reply 375 megnézve, 1 alkalommal mai nap |