< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Angolna a vödörben

| Mobile | RSS

Angolna a vödörben

2014. február 25. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Angolna a vödörben

Most éppen azt közli Gyurcsány az ő népével, hogy a Fidesz tehet a 2006-os őszi zavargásokról. Nemcsak hogy a Fidesz tehet róla, de a Fidesz tudatosan szervezte és készítette elő azokat.

Egyszerűen megáll az ember esze. Mert ugye előkerült a két titkosszolgálati jelentés 2007-ből és 2009-ből. A jelentések, amelyek még a Gyurcsány-kormány regnálása idején készültek, a következőket állapítják meg: Az őszödi beszédet nem kívülről vették fel, azt a rögzítéssel megbízott cég vette fel, jóhiszeműen. A nyilvánosságra került felvétel nem másolat, hanem eredeti. A felvételt egy MSZP-s képviselő juttatta el az ellenzéki párthoz (Fidesz), Rózsa-Flores Eduardón keresztül. A kiszivárogtatás Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és az MSZP-frakció tudtával történt. Az volt a cél, hogy eltereljék a figyelmet a költségvetési vitáról, illetve így hozzák indirekt módon a közvélemény tudomására, hogy milyen rettenetes állapotban van az ország. A felvételt eredetileg a Jobbklikk nevű portálnak akarták odaadni, utólag döntöttek úgy, hogy a Fideszhez juttatják el. A felvétel sorsáról egy Fidesz-irodán döntöttek, majd sokszorosították és eljuttatták a médiához. A felvételt először a Magyar Rádió játszotta le.

Jelenleg ennyi derült ki a titkosszolgálati iratokból.

Ebből vezette le Gyurcsány, hogy a Fidesz szervezte tudatosan a zavargásokat. Meg még azt is mondta, hogy ez nem a végleges jelentés, hanem van egy másik, azt is tessék nyilvánosságra hozni. Bajnai meg azt mondta, hogy a lényeget kihúzták a nyilvánosságra hozott jelentésekből, ezért azok manipuláltak. De ő tudja a frankót, mert még miniszterelnökként olvasta. Még Németh Péterről érdemes megemlékezni, ő a leghülyébb magyar újságíró, ő rögtön felkapta Gyurcsány dumáját, és a Fideszt teszi felelőssé a zavargásokért.

Nos, tisztelt hölgyeim és uraim!

Egyszer, legalább egyetlenegyszer ebben a nyomorult életben beszéljetek már arról, amiről ilyenkor beszélni kell. Tudom én, hogy ezt az elviselhetetlen mellépofázást, elterelést tanították nektek a foximaxin, meg a párt- és/vagy KISZ-összeröffenéseken, de eltelt már lassan harminc év, szedjétek végre össze magatokat! Mert: a titkosszolgálat megállapította, hogy a jelentést nem „külső erők” (ellenforradalmárok, szabotőrök stb. stb.) rögzítették, hanem ti magatok; a titkosszolgálat megállapította, hogy a jelentést egy MSZP-s politikus juttatta el az ellenzékhez; a titkosszolgálat megállapította, hogy a kiszivárogtatásról tudott Gyurcsány és az MSZP-frakció.

Ezenkívül nincs miről beszélni.

Mert hiába beszél manipulálásról Bajnai (aki annyit ült a gázrezsón, hogy hozzágazemberesedett egykori főnökéhez), a nyilvánosságra került jelentésekből kizárólag nevek és helyszínek vannak kihúzva, amelyek jottányit sem befolyásolják a jelentések érdemi mondanivalóját.

Az érdemi mondanivaló pedig az, hogy tudta-e a kretén Gyurcsány, hogy megy a nyilvánosságnak a beszéde, vagy nem tudta. Tudta-e az MSZP kretén frakciója ugyanezt, vagy nem tudta? Más kérdés nincs.

De ezek a gazemberek most abból akarnak kérdést csinálni, hogy a Fidesz hozta-e nyilvánosságra az anyagot.

Igen. A Fidesz. Jómagam például Nagyvárad határában hallgattam meg a felvételt, telefonon játszották be nekem, egy nappal a nyilvánosságra hozatal előtt. És? Egyetlen ember nem volt ebben az országban, aki mást gondolt volna. S 2006 óta is csak arról megy a vita és a találgatás, hogy ki juttatta el a beszédet a Fideszhez – semmi másról.

Vagy talán most majd Gyurcsány, Németh Péter és a többi gazember arról kezd el lamentálni, hogy a Fidesznek mélyen el kellett volna dugni a hozzá eljuttatott felvételt? El kellett volna rejtenünk, hallgatnunk kellett volna, esetleg felhívni Gyurcsányt, Lendvai Ildikót és a többit, hogy „gyerekek, valahogy eljutott hozzánk a miniszterelnök úr beszéde, meghallgattuk, érdekes, gondoljuk, nem szeretnétek, ha erről a nyilvánosság is tudomást szerezne, úgyhogy átvehetitek reggel nyolc és délután öt között a Lendvay utcában. Ugyanott igény esetén titkos pornófilmeket osztunk fideszes politikusokról”.

Életszerű, igaz? És ezek most tényleg arról fognak vitát nyitni! Erről fog cikkezni a Népszava, erről fog pofázni a Bolgár, ezt szajkózza majd a Népszabadság, és az összes többi. És a leghevesebben természetesen Gyurcsány. És Mesterházy, Bajnai, mind. És mert nyilvánosságra került a jelentés, mindjárt arról is elkezdtek ugatni, hogy a Fidesz kampánycélokra használja a titkosszolgálatokat. Mondják ezt azok, akik bűnözőkkel randizgattak, hogy készítsenek már lejárató anyagokat vezető fideszes politikusokról. Amúgy Bajnai, ne hazudozz, ne terelj! Ha emlékszel a jelentésre, akkor rajta! Eh… Mindegy. Kár ezekre mint értelmes emberi lényekre gondolni. Mondta is az apósom: Te, láttad a Gyurcsányt az ATV-ben? Hihetetlen! Pont olyan volt, mint angolna egy vödör takonyban. Úgy csúszik ki mindenből, megáll az eszem!

Nyugalom, kedves papa! Hamarosan el lesz kapva a grabanca.

szerző:Bayer Zsolt
forrás:magyar hírlap.hu

Leave a Reply 436 megnézve, 1 alkalommal mai nap |