< Böngészés > Főoldal / Rendőrségi hírek / Blog article: Tegnapelőtt lopott, ma bíróság előtt állt.

| Mobile | RSS

Tegnapelőtt lopott, ma bíróság előtt állt.

2014. február 27. | hozzászólás | Rendőrségi hírek

Tegnapelőtt lopott, ma bíróság előtt állt.

A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya két nap alatt befejezte a nyomozást a külföldi férfivel szemben, aki tegnapelőtt Bicskén egy áruház ablakát betörte majd két gépkocsiból is lopni akart.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Bicskei Rendőrkapitányságra 2014. február 25-én hajnalban érkezett bejelentés, mely szerint Bicskén a Bocskai utcában lévő egyik áruház ablakát valaki betörte és onnan ruhákat és egy pénztárgépet lopott el. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a lopást egy külföldi állampolgár követte el, aki ezen kívül két, a közeli parkolóban álló gépkocsi ablakát is betörte. A férfi az autókat átkutatta, de azokból nem vitt el semmit sem. A tolvajt az egyenruhások elfogták és előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás bűntett, valamint lopás vétség kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették

A férfi ellen folytatott nyomozást a Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya két nap alatt befejezte és az ügyben bíróság elé állítást kezdeményezett, így már a mai napon ítélet született.
forrás:brfk

Leave a Reply 801 megnézve, 2 alkalommal mai nap |