< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Tarlós fél meghívni Demszkyt a metró átadására

| Mobile | RSS

Tarlós fél meghívni Demszkyt a metró átadására

2014. február 28. | 1 Hozzászólás | Közélet

Budapest – Tarlós István megint kimutatta a foga fehérjét, ismét bizonyságát adta, hogy egy kis taplóságért nem kell a szomszédba mennie. Nem új ez a felismerés, máig emlékezetes az a néhány évvel korábbi eset, amikor egy képviselőtársának egy nyilvános ülésen azt találta mondani: leverem a szemüvegedet és ráugrom. Most, évekkel később, immár higgadt fejjel, úgy döntött hogy a főváros előző vezetőjét nem hívja meg a négyes metró átadó ünnepségére.

Tarlós István szerint Demszky Gábor nem szolgált rá, hogy megveregessék a vállát, és ha elhívnák a 4-es metró átadására, gyalázná a miniszterelnököt és őt. Mint mondta: annak ellenére, hogy a 4-es metró alapvetően egy elhibázott beruházás, muszáj volt befejezni, mivel több pénzbe került volna leállítani.

„Az utóbbi időben szocialista és volt szabaddemokrata politikustársaim állandóan jajveszékelnek, hogy ne mutogassunk vissza, míg ők majdnem teljesen alaptalanul orbánviktoroztak a metróátadás csúszása miatt nyolc éven keresztül – mondta a főpolgármester.

Hozzátette: emellett olyan szerződéseket hagytak hátra, amelyek sok problémát okoztak, „így a volt főpolgármester nem igazán szolgált rá, hogy megveregessük a vállát”.

Tarlós István úgy fogalmazott: amennyiben mindezektől eltekintünk, és meghívjuk Demszky Gábort az átadásra – ismerve a természetét –, alapos okunk van feltételezni, hogy ok nélkül és gátlástalanul a miniszterelnököt és engem gyalázna válaszul az udvariasságunkra. Erre pedig nem adom meg az alkalmat.

forrás:amerikai népszava online

Leave a Reply 1840 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: