< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Szamurájkardokkal rendeztek volna területi vitát budapesti kábítószer-kereskedők

| Mobile | RSS

Szamurájkardokkal rendeztek volna területi vitát budapesti kábítószer-kereskedők

2014. március 30. | 93 hozzászólás | Életképek/bulvár

Szamurájkardokkal rendeztek volna területi vitát budapesti kábítószer-kereskedők

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást O. Antal 39 éves, F. László 41 éves, B. István 32 éves budapesti és J. Attila 37 éves gyöngyösi lakosok ellen.

A gyanú szerint a négy férfi ismeretlen társaikkal 2014. március 3-án 16 óra 10 perec körüli időben megjelentek a Budapest VIII., Dobozi utca egyik társasházánál azért, hogy a sértettet megfélemlítsék. Botokkal és kardokkal felfegyverkezve érkeztek a helyszínre,

így akarták a kerületi kábítószer terjesztés és területelosztás kapcsán kialakult konfliktust tisztázni.

– fogalmaz a police.hu közleménye.

A keresett személyt nem találták meg lakcímén, ezért a gyanúsítottak és társaik felkutatták a férfit és ugyanazon a napon 20 óra 45 perc körüli időben egy Budapest VIII., Dankó utcai társasházhoz mentek legalább öt gépjárművel. Az autókkal konvojba rendeződve érkeztek a helyszínre, ahol észrevették a sértettet rokonai körében. Ekkor az első két járműből több lövést adtak le az utca másik oldala felé, így három ott parkoló gépkocsit megrongáltak. A támadás során személyi sérülés nem történt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának nyomozói azonosították, majd a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége 2014. március 28-án hajnalban tartózkodási helyeiken elfogta O. Antalt, F. Lászlót és J. Attilát. B. István 19 óra 20 perc körüli időben megjelent a rendőrségen és önként feladta magát.

A négy terhelt lakásán házkutatást tartottak, O. Antalnál több digitális mérleget, önzárós műanyag tasakokat, egy tasak kábítószer gyanús port és egy kiló zöld színű növénytörmeléket találtak a nyomozók. J. Attilától szamuráj kardot, baseballütőt, gyalogsági szuronyt, egy machetét és egy baltát foglaltak le. Előzetes letartóztatásba kerültek.
forrás:444.hu

Leave a Reply 1950 megnézve, 1 alkalommal mai nap |