< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Kormányváltók

| Mobile | RSS

Kormányváltók

2014. március 31. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Kormányváltók

A vasárnapi délutáni tüntetéssel a kormányváltó erők megmutatták, hogy komolyan kell venni őket. Azt, hogy képesek jelentős tömeget az utcára hívni, hogy nem lehet leírni az ellenzéket úgy, ahogy Orbánisztán kegyeltjei azt szeretnék.
Az orbáni médiavilágban az ellenzék tutyimutyi, szerencsétlenkedő emberek csoportosulása, szemben az erős, az okos és a szép kedves kormánypártiakkal – akik képtelenek hibázni, akik a haza maga. Amelyik, mint azt jól tudjuk, nem lehet ellenzékben.
A vasárnapi demonstráció bebizonyította, hogy a kormányváltók igenis tudják a dolgukat. Még akkor is, ha a közpénzből eltartott közszolgálati média össze-vissza beszél arról, ami történt. Akkor is, ha a beszámolók egy tekintélyes része messze nem objektív – mert ugye a kedves gazdától félni kell, a kegyeit lesni, és milyen szomorú lenne felbosszantani őt azzal, hogy bizony nagyon sokan voltak. És nagyon komoly, hatásos beszédek hangoztak el.

Természetesen egy effajta rendezvényre olyanok mennek el, akiket már kevéssé kell győzködni, akik pontosan tudják, kire akarnak szavazni a jövő héten.
Ám éppen a nagy tömeg, a jó szervezés, a hatásos szónoklatok bizonyítják, akár saját magunknak is, hogy van remény. Hogy nagyon, de nagyon sokan vannak, akik nem akarják a fejüket az orbáni járomba hajtani. Akik egy független, európai Magyarország mellett teszik le a garast. Akik tudják, hogy a mi hazánk nem alattvalók jöttment csapata, hanem felelős polgárok gyülekezete. És ezt nagyon jó tudni.
Ceterum censeo: Orbánnak mennie kell!

szerző:Dési János
forrás:népszava online.hu

Leave a Reply 1200 megnézve, 2 alkalommal mai nap |