< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Pedofilhálózatra csaptak le a rendőrök

| Mobile | RSS

Pedofilhálózatra csaptak le a rendőrök

Pedofilhálózatra csaptak le a rendőrök

Pedofilhálózatra csaptak le a német rendőrök szász-anhalt tartományban. A tizenegy gyanúsított egy öt éves kislányt molesztált. A hatóságok nem tartják kizártnak, hogy az elkövetők egy nagyobb hálózathoz tartoznak.
Tetszik a cikk? Ossza meg ismerőseivel is!

Egy hét alatt számolt fel egy pedofilhálózatot a szász-anthalti rendőrség. A hatóságokat egy bejelentés vezette nyomra. „Április 25-én egy „lány szerető” nevet viselő internetes chatszobára figyeltünk fel, amely pedofilok virtuális találkozóhelye, azt tervezték, hogy Salzlandkreis környékén találkozót tartanak, az úgynevezett Alice napon. Egy szemtanú jelentette nekünk ezt, értékeltük, és ez vezetett a nyomozás megindításához. A szemtanú által leírt körülmények arra utaltak, hogy bűncselekményt követhetnek el” – mondta a szász-anhalti tartományi belügyminiszter.

A nyomozás vezetője szerint a csoport tagjai jól ismerték egymást, a kör szokásos éves találkozójára gyűltek össze, amikor elkapták őket. „Mindenki személyes meghívót kapott. Az volt a találkozó célja, hogy együtt töltsék el az időt, új gyerekekkel kerüljenek kapcsolatba, A szervező öt éves unokahúgát is molesztálták. Magukkal vitték, hogy játszótereken más gyerekekkel kerüljenek kapcsolatba” – mondta a nyomozás vezetője.

A kislányt a gyermekvédelmisek hallgatták ki, azóta már visszaadták édesapjának.

A rendőrségi rajtaütés során tíz férfit és egy egy nőt vettek őrizetbe, a 22 és 60 év közötti gyanúsítottak lakásán számítógépeket, és adattárolókat foglaltak le. A német hatóságok attól tartanak, hogy a feltételezett elkövetők egy nagyobb pedofil hálózat belső köréhez tartozhatnak, ezért további razziákat is tartanak.

forrás:mno.hu

Leave a Reply 198 megnézve, 1 alkalommal mai nap |