< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: Magyarországon nincs ellenzék////En Hongrie , il n’y a pas opposition

| Mobile | RSS

Magyarországon nincs ellenzék////En Hongrie , il n’y a pas opposition

Magyarországon nincs ellenzék

Magyarországon nincs ellenzék Nincsenek szavak. A képen látható személyeknek egy tisztességes országban ezer év börtönbüntetést osztanának ki. Az egykori ellenzék nem szégyelli magát, hogy ennek a bandának a játékszerévé szegődik, felelősséget vállalva egy diktatúra működtetésében. Fotó: MTI

Budapest – A megalakult Országgyűlésben letette az Orbán-rendszer törvénytelen és illegitim alaptörvényére az esküt az egykori ellenzék. Ezzel legitimálta a klerikál-fasiszta rendszert, elárulta az Alkotmányt, a Köztársaságot, a jogállamot, a demokráciát, a szabadságot, a gyermekeit és a hazát.

Mostantól Magyarországon nincs ellenzék. Orbán antiszemita és fasiszta rendszerének vannak pénzen megvásárolt kollaboránsai, hazaárulói, de látható ellenzéke nincs. Ezek közé tartozik Gyurcsány Ferenc és az általa vezetett Demokratikus Koalíció is, valamennnyi tagjával és szimpatizánsával együtt, akik nem szakítanak az Alkotmányt és a Köztársaságot eláruló párttal. Nincs semmiféle jogi következménye, ki mit motyog a bajsza alatt az álparlamentben, kiegészítve a hivatalos esküs zövegét. Ezek az emberek a pártfinanszírozás júdáspénzén eladták az országot, méghozzá a jogállamot megpuccsoló bűnözőknek, és maguk is bűnözőkké váltak.

Az MSZP ma már Orbán baloldali szatellitpártjának tekinthető, amely az infrastruktúrájával és sajtójával együtt Orbán jóindulatától és pénzétől függ, amelyet a rendszer hazugságának fenntartásáért kapnak. Mesterházy Orbán választott embere, ahogyan Vona is az. Orbán nemcsak a Fideszt, hanem a Jobbikot és az MSZP-t is kézben tartja és irányítja. Gondoskodik az infrastruktúráról és bábszínházat vezet.

Az MSZP-nél is nagyobb árulás, amit Gyurcsány és pártja elkövetett. A bűnük nagyobb, mint azoké, akik már sokkal korábban eladták magukat. Gyurcsány fejest ugrott a morális megsemmisülésbe, és mostantól jó, ha tudja: egyetlen szava nem hiteles, nem számít, értéktelen, hamis és képmutató. Elárulta mindazokat az elveket, amelyek nevében szónokolt. Ugyanebbe a kategóriába tartozik a Bajnai nevére létrehozott, mesterséges, gyakorlatilag nemlétező Együtt 2036 nevű “párt” is.

Az ő bűnük azért nagyobb, mert bennük bíztak a demokraták, és ők magukkal rántották a tisztességes embereket is ebbe a fasiszta csapdába. Korrumpálták a teljes demokratikus oldalt.

Orbán már arra sem méltatja őket, hogy az esküjét az álparlamentjében tegye le. Nem is titkolja a demokrácia iránti megvetését, saját csőcselékének tesz fogadalmat, akiktől a hatalmát önkényesen származtatja, és akik talán királlyá is választják majd őt, vagy a fatolvaj feleségét, Ráhel nevű lányát.

Magyarország most már nemcsak élhetetlen hely, hanem egy stabilizált fasiszta diktatúra, amelynek nincs ellenzéke. Ha lesz, annak ellensége lesz a lefizetett és megvásárolt parlamenti díszlet is, Orbán álellenzéke. Amikor elkezdődnek a lejárató kampányok, koncepciós eljárások, őrizetbe vételek azokkal szemben, akik ragaszkodnak mindahhoz, amit a magukat “ellenzéknek” nevező emberek elárultak, akkor látszik majd meg, hogy ez egy fasiszta diktatúra. Éppen olyan, mint az összes antiszemita és fasiszta rendszer, amely a politikai katolicizmus gyomorforgató hazugságára épült.

Gyurcsány, Mesterházy, Schiffer Vona és Orbán egy társaság. Aki olyan parlamentbe beül, ahol a cigányokat verő Sneider az alelnök, az nem különb Sneidernél. Fodort azért nem mondjuk, mert Fodor senkit nem képvisel, a legdicstelenebb módon szerzett állást magának. Miközben éppen azt az eszmét járatja le, amellyel szemben a fasiszták győzelmet arattak. Ha van valaki, aki még ezt a korrupt bandát is képes alulmúlni, akkor azt Fodor Gábornak hívják.

Orbán azért ragaszkodott ahhoz, hogy Sneider lehessen parlamenti alelnök, hogy az egykori, valaha volt demokratákat ezzel is megalázza, még inkább megmutassa a jellemtelenségüket. Ők pedig megmutatták. Semmi nem fontosabb, mint a pénz, a szereplés, a látszat. Elárulták azokat a milliókat, akik áldozatai egy mentális állapotában megroggyant falusi diktátornak. Társul szegődtek egy bűnszervezethez, amelynek mostantól a túszai.

Az egykori demokraták, akik valamikor a törvényes Alkotmányra és annak megvédésére esküt tettek, hitszegők és árulók lettek. Egy fasiszta rendszer gépezetének gyáva és gerinctelen részeivé váltak. Nem ártatlanok, hanem működtetői Orbán rendszerének. Nincsenek szavak, amelyekkel tettük súlya és erkölcstelenségük mértéke leírható lenne. Eladták magukat, elárulták a Köztársaságot. Ott lehet a helyük Orbán és társai mellett a vádlottak padján.

A félelem és rettegés korszaka következik.

forrás:amerikai népszava online.hu

En Hongrie , il n’y a pas opposition

En Hongrie , il n’y a pas d’opposition , pas de mots . Personne sur la photo est un pays décent conduirait à attribuer des milliers d’années de prison . L’ ancienne opposition n’a pas honte que cette bande a rejoint lui-même un gage, la responsabilité du fonctionnement d’une dictature . Photo: MTI

Budapest – La formation de l’Assemblée nationale a adopté le régime Orban illégale et illégitime alaptörvényére le serment de l’ancienne opposition . En légitimé régime klerikál – fasciste trahi la Constitution , la République , l’Etat de droit , la démocratie , la liberté , vos enfants et votre maison .

La Hongrie est maintenant aucune opposition . Système anti -sémite et fasciste Orban sont achetés avec des collaborateurs de l’argent , des traîtres à la maison, mais il n’y a pas opposition visible . Il s’agit notamment de Ferenc Gyurcsany et sa coalition démocratique menée , et szimpatizánsával par tous les membres ensemble qui ne sont pas interrompus par la Constitution et trahi le Parti République . Il n’y a pas de conséquences juridiques , ce à marmonner dans sa barbe au parlement , complets avec zövegét du fonctionnaire. Ces júdáspénzén de financement gens du parti vendu le pays à la primauté du droit même de criminels megpuccsoló , et ont eux-mêmes deviennent des criminels .

Le MSZP est maintenant un szatellitpártjának Orban gauche que l’infrastructure et presse avec la bonne volonté de l’Urbanisme et de l’argent sur ​​lequel vous voulez que le système pour maintenir un mensonge . MESTERHÁZY Orban choisi gens , que le train lui-même. Fidesz de M. Orban , non seulement , mais aussi pour le Jobbik et MSZP détient et gère dans la main également . Il fournit l’infrastructure et le plomb à un théâtre de marionnettes .

Le MSZP aussi grand trahison de ce que Gyurcsany et son parti se sont engagés . Le péché est plus grand que celui de ceux qui se sont vendus beaucoup plus tôt . Gyurcsany plonger dans l’anéantissement moral , et il est bon si vous connaissez un seul mot n’est pas crédible , peu importe inutile , faux et hypocrite . Il a trahi tous les principes qui ont parlé au nom . Également dans cette catégorie est le nom de Bajnai créé artificielle , quasiment inexistante ensemble en 2036 appelé «partie» est .

Son péché est plus grand parce qu’ils faisaient confiance aux démocrates , et ils se jerked honnêtes gens entrent également dans ce piège fasciste . Corrompu tout le côté démocratique .

Orbán n’est plus félicite leur serment au parlement de mettre vers le bas . Pas cacher son mépris pour la démocratie , sa propre csőcselékének voeux de qui il tient son pouvoir arbitraire , et peut-être un roi qui sera lui ou la femme du voleur d’ arbre élu , fille nommée Rachel .

La Hongrie n’est pas juste paresseux place, mais une dictature fasciste stabilisé , sans opposition . Si vous , l’ennemi sera payé et le paysage aussi acheté Parlement , Orban álellenzéke . Lorsque vous commencez les campagnes de dénigrement , des procédures fictives , les détentions à ceux qui s’accrochent à tout ce qui se ” opposition ” dénominateur gens trahi , on verra que c’est une dictature fasciste . Tout comme l’ensemble du système anti- sémite et fasciste , qui a été construit dans la politique nauséabonde catholicisme Lie .

Gyurcsany Mesterházy , Schiffer Reluctant Orban et une entreprise . Ceux qui sont assis dans un parlement où les Roms sont le reflet de la vice Sneider , la différence n’est pas Sneidernél . Fodor n’a pas dit , parce que Fodor ne représente personne , la façon legdicstelenebb gagné lui-même un emploi . Alors que nous sommes dénigrer l’idée contre laquelle la victoire des nazis . Si il ya quelqu’un qui a la capacité de corrompre cette bande est alulmúlni , ça s’appelle Gabor Fodor .

Orban a insisté pour que le Parlement vice Sneider être celui de l’ancien , ce sont les démocrates jamais humble , plus montrer leur caractère. Ils sont présentés . Rien n’est plus important que l’argent, les apparences, les apparences . Ils ont trahi les millions de personnes qui souffrent d’un état ​​dictateur rural bouclée mentale . Szegődtek associé à une organisation criminelle , qui est maintenant un otage .

Les anciens démocrates qui dans le courant de la défense juridique de la Constitution , et a pris un serment , des traîtres et les traîtres sont . Dans un système fasciste pour devenir la machine lâche et veule avec les parties . Les gestionnaires de réseau pas innocents , mais Orban . Il n’y a pas de mots qui nous pesons et immorales leur taux pourrait être radiée. Ils se vendent trahi la République . Il peut y avoir un endroit Orban et autres à proximité du quai .

L’ère de peur et de terreur qui suit .

Source : peuple américain vote online.hu

Leave a Reply 233 megnézve, 1 alkalommal mai nap |