< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Változik vasárnap a Bartók Béla úti villamosok menetrendje

| Mobile | RSS

Változik vasárnap a Bartók Béla úti villamosok menetrendje

2014. május 14. | hozzászólás | Közélet

Váltókarbantartási munkálatok kezdődnek
Változik vasárnap a Bartók Béla úti villamosok menetrendje

Váltókarbantartási munkálatok miatt változik vasárnap a Bartók Béla úti villamosok menetrendje, a járatokat buszokkal pótolják.

A Szent Gellért téren és a Móricz Zsigmond körtéren zajló munkálatok miatt a 18-as, a 19-es, a 48-as és 49-es villamos nem, a 41-es és 47-es villamos pedig rövidített útvonalon közlekedik.

A 18-as villamos helyett pótlóbusz jár a Széll Kálmán tér és Újbuda-központ között, onnan a Savoya Parkig a 18-48-as villamossal lehet tovább utazni – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden az MTI-vel.

A 19-es és 49-es villamos teljes útvonalán buszok közlekednek a villamosok helyett, a 41-es jelzésű villamosok a Kamaraerdei Ifjúsági Park és az Újbuda-központ, a 47-esek pedig Budafok, Városház tér és Újbuda-központ között szállítanak csak utasokat, a kimaradó szakaszon buszokkal pótolják a szerelvényeket.

A pótlás miatt áthelyezik a 33-as busz Móricz körtér irányú Újbuda-központi, a 9-es Bogdáni út irányú Deák Ferenc téri és a 22-as, 22A, 222-es buszok Széll Kálmán téri megállóját.

forrás:ma.hu

Leave a Reply 249 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: