< Böngészés > Főoldal / Kultúra / Blog article: Tárlatvezetés-maraton és diák-életérzés Szegeden a Múzeumi Világnapon

| Mobile | RSS

Tárlatvezetés-maraton és diák-életérzés Szegeden a Múzeumi Világnapon

2014. május 15. | hozzászólás | Kultúra

Tárlatvezetés-maraton és diák-életérzés Szegeden a Múzeumi Világnapon

Ajándék tárlatvezetés-maratonnal és kedvezményes jegyárral várják az érdeklődőket május 18-án, vasárnap a Móra Ferenc Múzeumban, a Fekete házban és a Kass Galériában a Múzeumi Világnap alkalmából. A jeles napon Móra mesebirodalma, az Egyiptomi sírkamra vagy akár a Balzsamozás terme is kedvezménnyel tekinthető meg Szegeden.

Mindenki diáknak érezheti magát most vasárnap Szegeden: a Móra Ferenc Múzeumot és szegedi kiállítóhelyeit ugyanis mindenki diákjegyárral látogathatja május 18-án egész nap. A Múzeumi Világnapnak köszönhetően a frissen megnyílt Egyiptomi múmia című tárlatot, vagy akár a Kass Galériában látható egyiptomi sírkamrát is kedvezményesen tekinthetik meg az érdeklődők.

A Móra Ferenc Múzeum mindemellett tárlatvezetés-maratonnal is készül vasárnap délután: a látogatók három helyszínen, egymás után járhatják végig a múzeum legnépszerűbb időszaki kiállításait Medgyesi Konstantin és Krassói Anikó tárlatvezetései segítségével. A maraton a Kass Galéria egyiptomi sírkamrájában indul fél 4-kor, majd 16 órakor a Móra Ferenc Múzeumban folytatódik a Móra mesebirodalma című kiállításon. A harmadik, záró tárlatvezetést a Fekete ház frissen megnyílt fáraó-tárlatán tartják délután 5 órakor. Az ajándék vezetéseken bárki részt vehet diákjegy megváltásával.

Hegedűs Anita

PR-munkatárs

Móra Ferenc Múzeum

Leave a Reply 176 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: