< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Az ATV élő adásában jelentette be lemondását Molnár Zsolt

| Mobile | RSS

Az ATV élő adásában jelentette be lemondását Molnár Zsolt

2014. május 16. | hozzászólás | Közélet

Négyszemközt nem beszélt Rogánnal
Az ATV élő adásában jelentette be lemondását Molnár Zsolt

Molnár Zsolt, az MSZP budapesti elnöke az ATV Egyenes Beszéd című műsorában jelentette be, hogy lemondott az MSZP-ben betöltött budapesti tisztségeiről. A politikus elmondta, hogy „az elmúlt napok támadásai” hozatták meg vele ezt a döntést.
Molnár Zsolt a műsorban elmondta, már az országgyűlési kampány kezdetekor eldöntötte, hogy a következő tisztújításon nem fog semmilyen párttisztségért indulni az MSZP-ben, azonban az elmúlt napokban olyan cikkek láttak napvilágot és olyan támadások indultak ellene, melyek azt mondatják vele, mint felelős vezetővel, hogy az ő személyével nem hozható össze az a széles összefogás Budapesten, amivel le lehetne váltani a Fideszt- magyarázta.

Az interjúból kiderült, hogy a nemtelen támadások közé sorolja az MSZP korábbi választási gurujának, Ron Werbernek a minapi nyilatkozatát is, de azt mondta, hogy nem kívánja semmilyen módon minősíteni Ron Werbert – írja az atv.hu.

A szkinhed-múltra vonatkozó vádakról szólva Molnár Zsolt elmondta, teljesen biztos benne, hogy kétséget kizáróan ki fog derülni róla: nem volt sem szkinhed, sem más bandának nem volt tagja. A Rogán Antallal való kapcsolatáról szóló hírekre reagálva elmondta, négyszemközt sosem beszélt a Fidesz frakcióvezetőjével.
forrás:168óra.hu

Leave a Reply 170 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: