< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Halott csecsemőt találtak a Budapest-München járat vécéjében

| Mobile | RSS

Halott csecsemőt találtak a Budapest-München járat vécéjében

2014. május 21. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Halott csecsemőt találtak a Budapest-München járat vécéjében

A rendőrség olyan nőt keres, aki terhesen utazott a hétfő délutáni Railjet járaton. Az anya feltehetően a vonaton szülte meg és ölte meg a fiú csecsemőt.

A Budapestről Münchenbe tartó Railjet vonat vécéjében egy halott újszülöttet találtak kedd reggel – írta az Index a Süddeutsche Zeitungra hivatkozva.

A német rendőrség szerint az anya a vonaton szülhetette meg a babát, majd megölte, és a vécé szemetesébe dobhatta a fiú csecsemőt.

A vonat hétfő délután indult Budapestről, estére volt Münchenben. A takarítók csak másnap reggel találták meg a holttestet a mellékvágányra tolt vonaton.

A boncolás kiderítette, hogy a kisfiú élve született, és feltehetőleg a vonaton, amire az is utal, hogy a rendőrség vérnyomokat talált a büfékocsiban. Jelenleg a DNS-vizsgálat eredményeire várnak.

A rendőrök olyan asszonyt keresnek, aki nagy hassal szállt fel a vonatra. Az is lehetséges, hogy a nő nem a vonat utasai közül került ki, hanem már Münchenben szökött fel a félrevonatott szerelvényre, hogy megszülje és megölje a csecsemőt.
forrás:hvg.hu

Leave a Reply 194 megnézve, 1 alkalommal mai nap |