< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: Károly herceg véleménye Hitlerhez hasonlította Putyint a brit trónörökös///// Avis Prince Charles Poutine a comparé à Hitler par l’héritier du trône britannique,

| Mobile | RSS

Károly herceg véleménye Hitlerhez hasonlította Putyint a brit trónörökös///// Avis Prince Charles Poutine a comparé à Hitler par l’héritier du trône britannique,

Károly herceg véleménye
Hitlerhez hasonlította Putyint a brit trónörökös

Adolf Hitler egykori náci diktátoréhoz hasonlította Vlagyimir Putyin orosz elnök magatartását a brit trónörökös.

Károly walesi herceg, II. Erzsébet királynő elsőszülött fia, az Egyesült Királyság majdani uralkodója jelenleg Kanadában tesz hivatalos látogatást hitvese, Kamilla cornwalli hercegnő társaságában.

A Daily Mail című konzervatív brit tömeglap szerdai beszámolója szerint a hercegi házaspár Halifax városában megtekintette a kanadai bevándorlási múzeumot, és itt bemutatták egy lengyel holokauszt-menekültnek, akinek gyermekként az utolsó pillanatban sikerült elmenekülnie néhány családtagjával együtt Gdanskból a német megszállók elől.

Marienne Ferguson vezette körbe Károlyt és Kamillát a múzeumban, és közben elmondta nekik menekülésük történetét, valamint azt is, hogy családtagjai közül többen már nem tudták időben elhagyni Lengyelországot, és koncentrációs táborban lelték halálukat.

A trónörökös a Daily Mail beszámolója szerint ekkor tette azt a megjegyzését, hogy “most pedig Putyin műveli gyakorlatilag ugyanazt, mint Hitler”. A kijelentés elhangzását Marienne Ferguson is megerősítette, de mások is hallották a brit lap forrásai szerint.

A Daily Mail felidézi, hogy Károlyt már sok bírálat érte, amiért beavatkozik hazai államügyekbe – közismert, hogy időről időre kézzel írt levelekben fejti ki véleményét szívéhez közelálló kérdésekben a brit kormány tagjainak -, ám a nemzetközi kérdések végképp tabunak számítanak a királyi család tagjai számára.

Károly herceg londoni hivatala, a Clarence House a Daily Mail érdeklődésére csak annyit közölt szóvivője útján, hogy “magánjellegű beszélgetésekhez” nem fűz kommentárt.
könyvjelzőDeliciousDiggFacebookmyspacetwitter
Kapcsolódó írások:

forrás:ma.hu

Avis Prince Charles
Poutine a comparé à Hitler par l’héritier du trône britannique,

L’ancien président russe , Vladimir Poutine, dictateur nazi Adolf Hitler a comparé à ceux de la conduite de l’héritier du trône .

Charles Prince de Galles , II . Fils aîné de la reine Elizabeth , le futur souverain du Royaume-Uni est en train de faire une visite officielle à son épouse, la princesse Fleur Cornish entreprise du Canada .

Le Daily Mail mercredi par tabloïd britannique conservateur a indiqué que le couple royal a visité la ville de Halifax, en musée de l’Immigration du Canada , et présenté dans un réfugiés polonais de l’Holocauste qui ont réussi à échapper à l’enfance avec certains membres de la famille de l’occupant allemand de Gdansk en avant à la dernière minute .

Mari -ce que Charles Ferguson a mené autour du musée et de camomille , et leur a raconté l’histoire au cours de leur vol , et aussi que les membres de la famille de personnes ont pu quitter la Pologne , et ils ont péri dans un camp de concentration .

L’héritier du trône à l’ Daily Mail a rapporté que la remarque que ” Poutine cultive maintenant pratiquement le même que Hitler . ” La déclaration se fait entendre Maria Adrienne Ferguson a également confirmé , mais d’autres peuvent entendre sources selon le journal britannique.

Le Daily Mail rappelle que Charles a elle été critiquée comme étant intervient dans les affaires intérieures de l’Etat – est bien connu que de l’écriture des feuilles de temps est consulté dans le cœur des enjeux étroitement liés des membres du gouvernement britannique – mais les questions internationales totalement tabou pour les membres de la famille royale .

Le bureau de Londres Prince Charles , Clarence House Daily Mail a rapporté intérêt juste par un porte-parole que ” conversations privées ” Joindre commentaire .
könyvjelzőDeliciousDiggFacebookmyspacetwitter
Connexes :

Source : ma.hu

Leave a Reply 357 megnézve, 1 alkalommal mai nap |