< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Orbán Viktor felesége a legbefolyásosabb nő

| Mobile | RSS

Orbán Viktor felesége a legbefolyásosabb nő

2014. május 31. | 1 Hozzászólás | Közélet

Orbán Viktor felesége a legbefolyásosabb nő

Miután a Forbes összegyűjtötte, kik a világ legbefolyásosabb asszonyai, a Bors gondolt egy merészet és megkérdezett néhány szakértőt, mi a helyzet itthon.

“Ez egy kemény világ, ami nem kedvez a nőknek. Korábban voltak erős egyéniségek, mint például Dávid Ibolya vagy Lendvai Ildikó, de ők is kikoptak. Éppen ezért kerülhettek előtérbe a politikusok feleségei” – értékelt Kiszelly Zoltán politológus.

Orbán Viktor korábban több interjúban is említette, csak feleségében bízik igazán. Az ő divattanácsait követi, de például a felesége révén ismerte meg a Közgép-vezér Nyerges Zsoltot is. Tavaly nyáron, amikor devizahitelesek tüntettek Orbánék házánál, a felesége ment ki a tömeget lecsillapítani. Ezért a Bors által felkért szakértők szerint nem kérdés, hogy jelenleg Lévai Anikó Magyarország legbefolyásosabb hölgye.

A Top10-ben utolsó helyen szerepel Hegedűs Zsuzsa, Orbán Viktor főtanácsadója, harmadik Schmitt Mária. Ötöddik lett Karas Mónika, a médiahatóság vezetője és 6. Yvone Dederick a TV2 belga vezérigazgató-helyettese. Rubint Réka is odafért, ő 8. helyen végzett.
forrás:propeller.hu

Leave a Reply 2449 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: