< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Százak maradtak áram és víz nélkül a fővárosban

| Mobile | RSS

Százak maradtak áram és víz nélkül a fővárosban

2014. június 23. | hozzászólás | Közélet

Százak maradtak áram és víz nélkül a fővárosban

Száznegyven lakásban áram, kétszáznegyven lakásban pedig víz nincs Budapesten a VIII. kerületben, a Szigony utcában történt csőtörés. A környék lakosságának a Szigony és Baross utcák sarkára szükségkutat telepített.

Száznegyven lakásban nincs áram és kétszáznegyven lakásban nincs víz a budapesti VIII. kerületi Szigony utcában csőtörés miatt, a víz befolyt egy transzformátorházba – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Kisdi Máté elmondta: a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a közműszolgáltatók között állandó a kapcsolat, az elektromos áram visszakapcsolása folyamatban van, a vízszolgáltató éjfélre ígéri a zavar elhárítását.

Tájékoztatása szerint a vízművek a Szigony és a Baross utca sarkán szükségkutat nyitott meg, ahonnan a lakók ivóvizet vehetnek.

A szóvivő hozzátette: a Szigony utcában csőtörés történt vasárnap, a víz befolyt egy tízemeletes épület aljában lévő transzformátorházba. A fővárosi tűzoltók nagyteljesítményű szivattyúkkal kiszivattyúzták a vizet.

forrás:stop.hu

Leave a Reply 222 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: