< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Kistelekiek…avagy barátaim, ismerőseim, ellenségeim

| Mobile | RSS

Kistelekiek…avagy barátaim, ismerőseim, ellenségeim

2014. augusztus 30. | 1 Hozzászólás | Közélet

Kistelekiek…avagy barátaim, ismerőseim, ellenségeim

A nyár-végi remek idő, a nap melege, segíti az ajánlóívek aláírásának történetét. Igen, jól olvassátok, mivel történelmet írok az önkormányzat történetében…

Megismerhettem a véleményeteket, az izolált félelmeteket; – nem akarom, nehogy meglásson, igaza van, de félek aláírni… maga nem tudja mire képes… a Sándor… Látja, érezte a romák magatartásán, hangulatán az akarat elvesztés hullámhosszát. A szociális bérlakásban élők is rettegnek… mi sem írhatjuk alá az ajánlóíveket… közölte egy közmunkás! Le vagyunk tiltva!

Ez a félelem tükrözi a demokrácia lebontás alapelemeit… a földesúri – feudalista- hatalom korlátlan Kisteleken! Így látom, s érzem! – még jó, hogy nincs elsőségjog! Hány gyereke lenne még… nem győzné építeni a házakat.
Nem is olyan rossz polgármesternek lenni, lásd Sándort. –

Többen kíváncsiak lennénk az alakuló-növekvő vagyonára s a mobil vagyonára is,pl, földek, nyaralók, épülethalmazok s arra, hogyan lehet összespórolni milliárdokat. Természetesen vannak elképzeléseim…

Választóim!

Nem suttogni kell, bátran ki kell állni a véleményetek mellett! – mivel csak így lehetne elzavarni Nagy Sándort, ezáltal megszüntetni a félelmet! Ne remegjetek, a szavazó fülkében nem lát titeket… meg egyébként is! Dávid is legyőzte Góliátot a bátorságával…

Még sorolhatnám… de nektek nem hiszem, hogy be kellene mutatnom Sándor attrakcióit, pénzügyi manővereit… stb. 2014. szeptember 03 –án 17 órakor a művelődési házban lesz egy nyilvános védekezés- félremagyarázkodás az önkormányzat részéről…

Többen is hosszas beszélgetést kezdeményeztek a templom előtt. Kaptam hideget-meleget. Türelmesen végig hallgattam az érveket s közben válaszolgattam a feltett kérdésekre. Pl.,- hogyan képzelem el Kistelek jövőjét?

Margit néni elég komolyan rángatni kezdte a bajuszomat. Később kiderült, Fideszes! Ezek után tett egy javaslatot, hogy a pénteki piacos napra menjek el, valamint a vásárba… mivel várnak az emberek. Szeretnének közelebbről is megismerni!

Egy ismerős újságíró-grafikus is elemezte az esélyeimet. Úgy két nappal ezelőtt – keményen osztottuk egymást- még durván kötözködött, s próbálta felmérni a problémamegoldó képességeimet. Mára megváltozott a véleménye, talán jobban megismertük egymást! Az öccsét, aki szintén újságíróként ment nyugdíjba, kiválóan ismerem.

Ergo: Kistelek váltást akar! Szabadulni akar Nagy Sándor polgármestertől. A vállalkozók is őszintén reménykednek – bíznak a győzelmemben! Nagy Sándor mindent elkövet, hogy betartson… erre csak az olyan ember képes, aki fél!! – van is mitől félnie.

2014.augusztus 30
Oláh István László
író-újságíró
Kistelek polgármester jelöltje

Leave a Reply 1273 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: