< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: 22 település ellen indított végrehajtási eljárást a NAV

| Mobile | RSS

22 település ellen indított végrehajtási eljárást a NAV

2014. szeptember 23. | hozzászólás | Közélet

22 település ellen indított végrehajtási eljárást a NAV

Huszonkét magyarországi település áll végrehajtási eljárás alatt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nyilvántartása szerint. Van közöttük három közülük fővárosi kerület is – írja a Blikk.

Íme a lista: Budapesten a VI. kerület, a XVIII. kerület és a XX. kerület. Ezen kívül: Abaújszántó, Bárna, Csécse, Csobánka, Detek, Gelse, Isaszeg, Mátraszőlős, Mátraterenye, Nagykeresztúr, Nézsa, Nógrádsipek, Nyírmeggyes, Páty, Pilis, Pilisvörösvár, Selyeb, Szentmártonkáta, Szirák, Verseg.

A lap szerint a legtöbb érintett település nem is tudott arról, hogy tartoznak, hanem tőlük értesült. „Minden befizetésünket teljesítettük, nincs hátralékunk, s elképzelni sem tudjuk, mit akar behajtani rajtunk a NAV” – idézte a Blikk Egyed Barnabást, Mátrakeresztúr alpolgármesterét.

Pilisvörösvárról kiderült, hogy egy 6600 forintos földnyilvántartási illeték miatt került fel a listára, Pesterzsébet esetében pedig az adóhivatal összekeverte az önkormányzat és a polgármesteri hivatal számláját, tévesen utóbbiról inkasszóztak
forrás:origo.hu

Leave a Reply 262 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: