< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Gyilkossággal vádolják az anyát Szoptatás közben mérgezte meg 4 napos kisbabáját

| Mobile | RSS

Gyilkossággal vádolják az anyát Szoptatás közben mérgezte meg 4 napos kisbabáját

2014. szeptember 27. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Gyilkossággal vádolják az anyát
Szoptatás közben mérgezte meg 4 napos kisbabáját

Akaratán kívül ölte meg az alig pár napos kisbabáját egy gyógyszerfüggő nő, az újszülött számára halálos méreg az anyatejjel jutott a szervezetébe. Csak öt napot élt a kisfiú.

Gondatlan emberöléssel vádolja az észak-dakotai Fargo város bírósága azt a nőt, aki még júniusban veszítette el a mindössze ötnapos újszülöttjét. A 32 éves Reanne Pedersonról az elmúlt hetekben folytatott nyomozás során ugyanis kiderült, hogy közvetlenül a baba szoptatása előtt egy igen erős fájdalomcsillapítót vett be, ami az anyatejjel a baba szervezetébe jutott, és neki ez a mennyiség már halálos volt. A tragédia június 13-án történt, a kis Avery négy nappal korábban jött világra.

Az etetés után Pederson elaludt, majd állítása szerint fél órával később ébredt fel, és akkor a kisfiú már nem reagált semmire. A nő kórházba vitte a mély álomba zuhant gyermeket, aki másnap ugyanabban a kórházban halt meg, ahol öt nappal előtte megszületett – számolt be a NY Daily News című hírhonlap. Anyja a rendőrségnek azt mondta, az első gondolata az volt, hogy talán alvás közben ráfeküdt a gyermekre és megfojtotta. A boncolás és a toxikológiai vizsgálat azonban egyértelműen azt igazolta, hogy a hatkilós baba azoktól a gyógyszerektől szenvedett halálos mérgezést, amelyeket az anyja beszedett.

A bíróság 5000 dollár óvadékot szabott ki Pedersonra, a tárgyalás később folytatódik.

forrás:ma.hu

Leave a Reply 328 megnézve, 1 alkalommal mai nap |