< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: A Vatikán és a Keresztény Egyház 6 legnagyobb botránya))))) Le Vatican et le plus grand scandale de l’Eglise chrétienne 6

| Mobile | RSS

A Vatikán és a Keresztény Egyház 6 legnagyobb botránya))))) Le Vatican et le plus grand scandale de l’Eglise chrétienne 6

2014. szeptember 30. | 1 Hozzászólás | Fecsegő hírek

A Vatikán és a Keresztény Egyház 6 legnagyobb botránya

A kábítószerrel való visszaéléstől kezdve a csecsemőlopásig a Vatikánnak szinte mindenben benne van a keze. Az RT videóriportja rávilágít néhány talán elfeledett, és a mai nap is aktuális botrányra, mely körülvette és beárnyékolja a titokzatosságáról ismert Vatikánt.

A Vatikán és a Keresztény Egyház 6 legnagyobb botránya:

1. Nácibarát papok

Püspököket és papokat vádoltak meg, hogy segítették a magas rangú nácikat elmenekülni a 2. Világháború alatt. Alois Hudal püspök nyíltan megosztotta nácibarát nézeteit, és úgy vélik, hogy több tucat nácinak segített menekülni. Krunoslav horvát pap is kulcsszerepet játszott a nácik menekülésének megszervezésében. Ludwig Kaas Római Katolikus pap és prominens német politikus, a Centrum Párt (egy Katolikus politikai párt) vezetője segített Hitlernek a szavazatok megszerzésében. Kaas beszédet mondott a Reichstag-nál hangoztatva, hogy pártja támogatja a Felhatalmazási törvényt, azt a törvényt, mely hatalmat adott Adolf Hitlernek, hogy törvényeket hozhasson a Reichstag (német törvényhozási testület) bevonása nélkül. Ez a törvény betegesen hasonlít a Bush által életbe léptetett Patriot törvényhez, és jelentős lépés volt Hitler diktatúrájának intézményesítéséhez.

 

 

2. A Vatikáni Bank botrányok

A Katolikus bank, a Banco Ambrosiano egy sor fedezetlen hitelt nyújtott panamai fiktív vállakozásoknak, a Vatikáni Bank pedig megkönnyítette a tranzakciókat. Amikor a bank összeomlott a 80-as években, a Vatikán tagadta együttműködését a csoporttal, de végül 224 millió dollárt fizetett különböző hitelezőknek. Hamar kiderült, hogy a Katolikus bank olasz bandák pénzmosásában vett részt, ugyanakkor senkit sem tartóztattak le a Vatikánban.

 

 

 

 

3. Prostitúció, meleg hálózatok és homoszexualitás

Jelenleg túl sok hasonló botrány történik a Vatikánban. Vannak papok, akik melegek, de cölibátusban élnek, akik aktívan részt vesznek meleg tevékenységekben, és olyan papok, akik a saját politikájukkal ellentmondásban támogatják azt.

A katekizmus szerint a homoszexuálisokat tisztelettel és együttérzéssel kell kezelni, de cselekedeteik önmagukban ellentétben állnak a természeti törvényekkel, és az egyház égisze alatt nem engedélyezett.

A Vatikán két jól ismert tagja futtatott egy meleg prostituált kört, Angelo Balducci és Ghinedu Ehiem, ami sokak szerint Benedek Pápa lemondásához vezetett.

4. Maffia kapcsolatok

Az egyház zavaros kapcsolatokat tartott fenn Olaszország erős bűnszervezeteivel, a Szicíliai Maffiától kezdve a Calabriai Ndrangheta, és a Campaniai Camorra szervezetekkel. Egy olyan időszakban, amikor az egyház nem volt összeegyeztethető az olasz állammal, más helyi hatóságok után néztek, és a maffia megfelelő volt erre a célra. Ennek következtében ezek az évek vezettek az egyház azon törvénysértéseihez, melyek hatását mind a mai napig láthatjuk.

5. Csecsemőlopás

Apácák, papok, orvosok és ápolók esküdtek össze, hogy öt évtized alatt több mint 300 ezer spanyol csecsemőt lophassanak el. Spanyol csecsemőket azért, mert sok spanyol kórház működött együtt az egyházzal. Az anyákat arról tájékoztatták, hogy a gyermekük meghalt a születéskor, és megmutatták nekik egy halott  csecsemő holttestét. A csecsemőkről úgy vélték, hogy valamiféle rituálékhoz kellettek, vagy családokhoz kerültek nagy pénzösszegekért.

Maria Gomez nővér volt az első apáca, akit megvádoltak. Erről bővebben itt:
http://www.origo.hu/nagyvilag/20120509-gyerekrablasok-kisertik-spanyolorszagot.html

6. Gyermek bántalmazás

A Vatikán évtizedeken keresztül tagadta, hogy tudomása volna gyermekek ellen elkövetett visszaélésekről. Ugyanakkor egy XXIII János Pápa által 1962-ben aláírt latin dokumentum mást bizonyít. Ez a dokumentum meghatározza a szexuális visszaélésekkel kapcsolatos titoktartási politikát, és azt ajánlja az áldozatoknak, hogy tegyenek hallgatási esküt. Azokat, akik nem tettek ennek eleget, azokat kiközösítették.

Benedek Pápát, Ferenc Pápát és még sokan másokat azzal vádolják, hogy eltussolják a gyermekek ellen elkövetett visszaéléseket az egyházon belül. Néhányan úgy gondolják, hogy a pápák maguk is részt vettek bennük.

 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XpWRhdMVu-E
forrás:újvilágtudat.hu
Le Vatican et le plus grand scandale de l’Eglise chrétienne 6
27/09/2014 pape Benoît XVI, Pape François, christianisme, du Vatican, de la vidéo 1 commentaires
À partir de la toxicomanie csecsemőlopásig le Vatican avait une main dans presque tout. Le reportage vidéo RT en soulignant certains peut-être oublié, et aujourd’hui, c’est le scandale actuel qui a entouré et éclipsé par le Vatican titokzatosságáról connu.

Le Vatican et six plus grand scandale de l’Eglise chrétienne:

Prêtres première nazis

Les évêques et les prêtres ont été accusés d’avoir aidé la fuite de haut rang nazis pendant la deuxième guerre mondiale. Mgr Alois Hudal partagé vues ouvertement pro-nazis, et je crois que cela a aidé des dizaines de nazis évasion. Prêtre croate Krunoslav a également joué un rôle clé dans l’organisation de la fuite des nazis. Ludwig Kaas romain prêtre catholique et éminent homme politique allemand et le chef du Parti du Centre (un parti politique catholique) a aidé Hitler à acquérir votes. Kaas a prononcé un discours au Reichstag, soulignant que son parti soutient la loi d’habilitation, une loi qui a donné le pouvoir à Adolf Hitler d’adopter des lois sans la participation du Reichstag (organe législatif allemand). Cette loi est pathologiquement similaire à Bush mis en place par le Patriot Act, et était une étape importante dans l’institutionnalisation de la dictature de Hitler.

La deuxième scandales Banque du Vatican

La banque catholique, Banco Ambrosiano société écran panaméenne pour un certain nombre de prêts non garantis accordés, la Banque du Vatican, a facilité les transactions. Lorsque la banque s’est effondré dans les années 80, le Vatican a refusé de coopérer avec le groupe, mais a fini par payer $ 224 000 000 dans divers créanciers. Il s’est rapidement avéré que la banque catholique italienne a été impliqué dans des gangs de blanchiment d’argent, mais aucune arrestation dans le Vatican.

3 prostitution, réseaux de l’homosexualité et des homosexuels

Il ya actuellement trop de scandale similaire se passe au Vatican. Il ya des prêtres qui sont homosexuels, mais le célibat qui sont activement impliqués dans les activités des homosexuels, et un prêtre qui contredit leurs propres politiques, soutiennent.

Selon le Catéchisme des homosexuels à être traités avec respect et compassion, mais leurs actions sont contraires aux lois de la nature seule, et n’est pas autorisé sous les auspices de l’Eglise.

Le Vatican est exécuté sur deux membre bien connu d’un cercle de prostituée gay, Angelo Balducci et Ehiem Ghinedu, dont beaucoup disent a conduit à la démission du pape Benoît.

4 liens mafieux

L’église a tenu une confusion bűnszervezeteivel des liens étroits avec l’Italie, la mafia sicilienne de la Calabre Ndrangheta, Camorra et dans les organisations Campanie. À une époque où l’église n’était pas compatible avec le gouvernement italien, après avoir regardé les autres collectivités locales, et la foule était adéquate à cet effet. En conséquence, ces années ont conduit à la violation de la loi de l’église, dont les effets peuvent être vus à ce jour.

5 bébé vol

Religieuses, prêtres, médecins et infirmières ont conspiré pour cinq années, plus de 300 mille bébés lophassanak en espagnol. Nourrissons hispaniques parce que beaucoup hôpital espagnol coopéré avec l’église. Les mères ont été informés que l’enfant est mort à la naissance, et leur a montré le corps d’un bébé mort. Les enfants sont considérés comme une sorte de rituels étaient, ou les familles étaient de grosses sommes d’argent.

Soeur Maria Gomez était la première religieuse, qui a été accusé. Pour plus d’informations, voir ici:
http://www.origo.hu/nagyvilag/20120509enlèvementfantômespanyolorszagot.html

6 Child Abuse

Le Vatican a nié pendant des décennies qui ont connaissance de violations commises contre les enfants. Cependant, signé en 1962 par le pape Jean XXIII dans un document latine prouve le contraire. Ce document définit la politique de la vie privée sur les abus sexuels, et recommande aux victimes de prêter un serment de silence. Pour ceux d’entre vous qui n’ont pas respecté cela, ils sont excommuniés.

Le pape Benoît XVI Francis pape et de nombreuses autres personnes accusées d’enveloppements abus commis contre les enfants dans l’Eglise. Certaines personnes pensent que les papes eux-mêmes ont été impliqués dans eux.

Leave a Reply 2618 megnézve, 1 alkalommal mai nap |