< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Dermesztő felfedezés Kukacok potyogtak a plafonról – egy hullából másztak elő

| Mobile | RSS

Dermesztő felfedezés Kukacok potyogtak a plafonról – egy hullából másztak elő

2014. szeptember 30. | 1 Hozzászólás | Életképek/bulvár

Dermesztő felfedezés
Kukacok potyogtak a plafonról – egy hullából másztak elő

Sokkoló felfedezést tett egy londoni nő, amikor kiderült, miért jelent meg a plafonon egyre több kukac, amik egy hét után már a lakás minden pontján vonaglottak: a fölöttük lakó szomszéd hullájából jöttek.

Fotó: freedigitalphotos.net/Stoonn (Képünk illusztráció!)

Azt mondta, valóságos horror volt, amikor felfedezte a mennyezetről aláhulló kukacokat a dél-londoni lakásukban, de az semmi sem volt ahhoz képest, mint mikor kiderült, hogy a fölöttük lakó férfi bomló holttestéből származnak a csúszómászók. A négygyermekes Karen Davy elmondta, hogy nagyjából egy héttel azelőtt jelentek meg a kukacok, mint ahogy értesítette a rendőrséget. “Nem tudtam éjszaka aludni. Azt vártam, hogy hol jelennek meg, és kétségbeesetten próbáltam egy vödör fehérítővel eltakarítani a nyomukat. A gyerekek rettegtek, a kisebbek még a konyhába is féltek bemenni” – mesélte a Metro című brit napilapnak.

Az asszony a férjével, a tanárként dolgozó, 40 éves Tayóval, valamint négy gyermekével él: Naledi 15, Caira 11, Micah 10, Ayanda pedig 9 éves. Először szeptember 17-én fedezték fel a kukacokat, aztán két nappal később arra mentek be a konyhába, hogy szó szerint ellepték a helyiséget a kukacok, több százan hemzsegtek. Néhány álmatlanul töltött éjszaka után megkérdezte a szomszédait, ők is tapasztalnak-e hasonlót, aztán a gondnokhoz fordult segítségért, akivel bekukucskáltak az egy emelettel feljebb lakó férfi lakásába.

“Soha nem láttam ilyet azelőtt. Az ablakon a fejem fölött legyek jöttek ki, aztán egy fuvallat érkezett belülről, és az a szag borzalmas volt. Majdnem elhánytam magam. Azonnal hívtam a rendőrséget” – mesélte. Kiderült, hogy az Öböl-háborút is megjárt 41 éves veterán, Richard Williams legalább két hónappal korábban elhunyt, de senki nem vette észre, és a kukacok a bomló holttestében szaporodtak el. A hullát a hatóságok már elvitték, de a kukacokat egyelőre nem sikerült teljesen kiirtani, a család nem tudja, meddig kell még küzdeni ellenük.

“Rovarirtót nem permetezhetek szét, mert a lányom asztmás” – magyarázta, így hát maradnak a természetes módszerek, meg a remény, hogy előbb-utóbb élelem híján tényleg kipusztulnak a férgek és végre újra nyugalom lesz a lakásban.

forrás:ma.hu

Leave a Reply 2134 megnézve, 1 alkalommal mai nap |