< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Mészáros Lőrinc sem érinthetetlen?

| Mobile | RSS

Mészáros Lőrinc sem érinthetetlen?

2014. október 1. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Mészáros Lőrinc sem érinthetetlen?

 

Fotó: Népszava

Hogy a végrehajtás milyen összegű volt, az egyik esetben sem derül ki a cégbírósági dokumentumokból, az viszont igen, hogy a munkát március végére befejezték. Tehát vagy az adóhivatal vitte a megállapított járandóságot, vagy a cégek rendezték „hiányosságaikat”, azaz fizettek.

A 2013-ban 68 személyt foglalkoztató építőipari R-Kordnak nem ez az első ilyen ügye, hiszen 2008 áprilisában is volt egy hasonló eljárás ellene, igaz, akkor még nem Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozott, és Femol 97 Kft. néven működött. Felcsút polgármestere, aki a mostani választáson is jelölteti magát, 2013 márciusában szerezte meg a vállalatot.

Ami az Aranykorona Zrt.-t illeti: tavalyi mérlege szerint 1,16 milliárd forint forgalmat bonyolított, egy évvel korábban ez még 1,52 milliárd volt. A felcsúti polgármester február végén vette át a cég irányítását, a vállalkozás már január elejétől végrehajtás alatt állt. Az adásvétel közben viszont – alighanem felelős vásárlóként – átvilágíttatta a mezőgazdasági vállalkozást, így az ügyről biztosan értesült. A cégbírósági adatok szerint március elejére rendezték a tartozást. Az Aranykorona Mészáros Lőrinc egyik legfrissebb szerzeménye.

További részletek a nol.hu-n

forrás:nápszava online.hu

Leave a Reply 285 megnézve, 1 alkalommal mai nap |