< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: A demokrácia diktatúra? A demokrácia diktatúra?

| Mobile | RSS

A demokrácia diktatúra? A demokrácia diktatúra?

2014. október 31. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Rubovszky keresztény és demokrata képviselőtől, ha kicsit megkésve is, de végre megtudtuk, mi a demokrácia: a többség diktatúrája a kisebbség fölött.

 

A képviselőtársai vagyonosodását alaposan és precízen vizsgáló s azt mindig rendben találó Rubovszky keresztény és demokrata képviselő összefoglalta a lényeget, a mindennapi életünk realitását.

Az áprilisi parlamenti választásnak nevezett megmozduláson a kormányzó párt 44 százalékot kapott, ami – akárhogyan is számolunk – kisebbség. A nemrégiben rendezett, októberi helyhatósági szavazáson a budapesti főpolgármester 290 ezer, egészen pontosan 295 675 darab szavazatot kapott, ami 49 százaléknak felelt meg. Az 1,7 millió lakosú fővárosban 290 ezren adták a voksukat az eddig regnáló első budapestire, ami – akárhogyan számolunk, és bármennyire szomorú tény is Rubovszky keresztény és demokrata képviselőre nézve – masszív kisebbség.

Ezért a legnagyobb tisztelettel, vagyonvizsgálati munkája maximális elismerése mellett szeretnénk némileg pontosítani Rubovszky keresztény és demokrata képviselő definícióját. Helyesen így szól: Magyarországon a demokrácia a kisebbség diktatúrája a többség felett.

szerző:Markó Beáta

 

forrás:168óra.hu

Leave a Reply 1527 megnézve, 1 alkalommal mai nap |