< Böngészés > Főoldal / Tudomány/gazdaság / Blog article: A világbank informátora azt állítja, hogy a dollár össze fog omlani, és helyére egy új, aranyfedezetű valuta lép

| Mobile | RSS

A világbank informátora azt állítja, hogy a dollár össze fog omlani, és helyére egy új, aranyfedezetű valuta lép

2014. november 21. | hozzászólás | Tudomány/gazdaság

A világbank informátora azt állítja, hogy a dollár össze fog omlani, és helyére egy új, aranyfedezetű valuta lép

Karen Hudes, a Világbank informátora szerint az amerikai dollár be van állítva az összeomlásra, és a helyébe egy új, kamatmentes, aranyfedezetű valuta kerül kibocsátásra.

Hudes jogászként dolgozott a Világbank jogi osztályán, akit nemrég újból visszahelyezett állásába a Világbank igazgatótanácsának 188 pénzügyminisztere.

A Russia Today egyik interjújában Hudes kijelentette, hogy “170.500 tonna arany van letétben a Hawaii Bankban, 130.500 tonna az AMEX-ben Hongkongban, plusz 150.000 tonna a Szingapúri Fejlesztési Bankban, vagyis összesen 451.000 metrikus tonna. Van további 100.000 tonnát meghaladó arany mennyiség más amerikai bankokban.”

1950-ben Ferdinand Marcos ezt az aranyat egy titkos bizalmi alapban tartotta 50 évre, “így az összes követelés a világ vagyonából törvényi korlátozás alá esett, ami lényegében azt jelenti, hogyha valaki azt állítja, hogy ebből valamennyinek a tulajdonosa, de nem volt képes ellenőrzést szerezni felette 50 évig, akkor elvesztette a követelését. A cél az volt, hogy az összes eszköz, melyet az emberiség kezelésébe adtak át, elérhető legyen mindenféle versengő követelés nélkül, mikor az 50 év lejárt. Ez az 50 év 2005-ben ért véget.

A vagyonkezelői alap meghatalmazott aláírója Wolfgang Struck.

Hudes kijelentette, hogy “Tekintettel arra, hogy a papír valuták bizonytalan helyzetben vannak, fokoznunk kell a munka elvégzését, és a vagyonkezelői alapból az aranyat gyorsan át kell adnunk az emberiség javára, mielőtt összeomlanak a papír valuták.

Kik tartják vissza a folyamatot?

Hudes szerint a főáramú médiát már fevásárolták a bankok, amely késlelteti az információk nyilvánosságra hozását az alternaítv médián kívül. Az alternatív híreken kívül az emberek használják a közösségi médiát, mint a Twitter és a Facebook az információszerzésre. “Egyre többen tisztában vannak azzal, hogy a bankok igyekeznek megakadályozni az embereket a jólét megszerzésében, melyre jogosultak.

Annak ellenére, hogy visszahelyezték pozíciójába, Hudes elismerte, hogy nem tud bemenni a Világbank épületeibe, mert “a banki kartell felbérelt, vagyis tulajdonosa egy biztonsági cégnek, amely nem enged be, bár sikerült bejutnom az október 10-i (2014) ülésre, amikor is találkoztam három delegációval. A svájci, az orosz és a német küldöttséggel megbeszéltük, hogy hogyan vegyük rá a bankokat, hogy kövessék a banki törvényeket.

Számos koalíció alakult, mint például a BRICS országok (Brazília, Oroszország, India, Kína és Dél-Afrika), és a 77-ek Csoportja (gyakorlatilag 130 fejlődő ország), hogy segítsék ezen arany alapok kibocsátását az emberiség számára.

Az Egyesült Államokban azok az állampolgárok és helyi önkormányzatok, akik megértik, hogy a banki kartell valami olyasmit tett, amit “az állam foglyul ejtésének” neveznek, erre Hudes azt mondja, hogy “Sikerült elég hivatalnokot megvesztegetniük, hogy ahelyett, hogy nyilvánosan eleget tettek volna a kötelességüknek, a banki kartell érdekeit szolgálták.

Az Egyesült Államokban Hudes együtt dolgozik a “County Executives of America”-val, (1) és kijelentette, hogy “vállalták az Egyesült Államok aranyának szétosztását az állampolgárok nevében ebben a ‘Globális Adósságlétesítményben’, és most próbáljuk helyettesíteni a papír valutát, amit a Federal Reserve bocsátott ki.” Hudes hozzátette, hogy az új pénznemet a pénzügyminisztériumnak kell kiadnia, nem a Fed-nek, és kijelentette, hogy nem lesz semmiféle kamat (adósság) az új valután. Más szóval kamat felszámítása többé nem lesz tolerálható egyetlen országban sem, amikor ezek a források felszabadulnak.

Amikor Ferdinand Marcos az aranyat elhelyezte a Globális Adósságlétesítményben, megállapodott bizonyos intézményekkel, hogy ott legyenek annak biztosítására, hogy az arany az emberiség javát szolgálja, amikor szétosztásra kerül, és ezek az intézmények a Világbank és a Nemzetközi Valutaalap.

Hudes kijelentette, hogy ennek az aranynak a nagy része a Fülöp-szigeteken található, és az amerikai hadsereg őrzi a területet. Wolfgang Struck jelezte, hogy néhány helikopter aranyat szállított el a területről, így Hudes keresetet nyújtott be az Általános felügyeleti igazgatóval Okinawában arról, hogy az aranyat a londoni Lloyd’s és a Lincoln biztosító biztosította. Hudes követelése szerint “bármilyen ellopott arany vissza fog kerülni, és bárki rendelte el az arany elszállítását, felelősségre lesz vonva.

Mik a jelenlegi kihívások?

Hudes kijelentette, hogy több kihívás is van, mielőtt az új pénznem kibocsátásra kerül:

1. A valuták gyors cseréje
2. A bankok felvásárolták a főáramú médiát, és félretájékoztatják az embereket a helyzetet illetően

Hudes kijelentette, hogy a Federal Reserve bankjegyek “össze fognak omlani, és szisztematikusan semmit sem lehet utána tenni, miután megtörténik.

Az amerikai hadsereget is hátrányosan fogja mindez érinteni. “Ha a papír valuta összeomlik, nem lesz mód arra, hogy a hadseregnek fizessenek.

Hudes e-mail Wolfgang Struck-tól

2014 november 3-án Hudes egy e-mailt kapott Wolfgang Struck-tól:

Ez érdekes hír abban az értelemben, ahogy Karen Hudes vezeti azt a csoportot, amely felváltja a tartalék valutákat a közelgő összeomlásuk előtt egy békés átmenetben monetáris megállapodásokon keresztül, melyről a világ nem tud. Az utolsó mondat így szól: Fokozott érdeklődéssel fogjuk figyelni, mivel legcsekélyebb ötletünk sincs, hogyan lenne ez megvalósítható.”

Hudes válaszolt azt állítva, hogy “a világ tud a monetáris megállapodásokról” hozzátéve, hogy a hatalmon lévők még mindig a hamis valóságot ábrázolják a főáramú médiában.

Az új pénznem

Hudes szerint az új valuta ilyen lesz:

Az arany nagyon vékonyra lesz nyomva, és egy műanyag borítással lesz ellátva, ami úgy fog működni, mint a papír valuta, kivéve, hogy az arany értéke egyenlő lesz a valuta megadott értékével.” Az arany ára a történelmi áru és szolgáltatási kosár, valamint a főbb devizák használatával lesz kiszámolva az adott időben, tehát lesz egy abszolút egyenértékű valódi értékkel bíró valutánk, bármi legyen is az, amire ezt a pénznemet használják. Valamint helyi valuták lesznek, és már nem fognak a devizák irányítani bennünket, és nem fogunk kamatot fizetni az ország adósságáért egy csalásban.

Ez egy verseny. Ha nem cseréljük le ezt a hamis, relatív papírpénzt egy értékessel, akkor egy következő sötét korba lépünk. Van egy koalíció, amely megérti ezt, és ez a koalíció sokkal erősebb, mint a banki kartell.

forrás:új világtudat.hu
Leave a Reply 338 megnézve, 1 alkalommal mai nap |