< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: A baksi „Ceausescu” diktátor

| Mobile | RSS

A baksi „Ceausescu” diktátor

2014. november 30. | hozzászólás | Közélet

A baksi „Ceausescu” diktátor

Félelmetesen hasonlít a politikai példaképéhez Búza Zsolt. Hisz annak tekinti magát, s leutánozza a csau „politikai pályáját” amivel becsapta a világot. Mire feleszmélt Európa, addig az Ő Romániájában tömegesen éheztek az emberek, a csecsemők éhen haltak, nem voltak szolgáltatások, élelmiszerek..stb.

A suszter megmutatta, az írástudatlan nejével, azok is vihetik nagyra, akiket a legbutábbak-ként tartott számon a világ…! Elena, több „könyvet írt”! – megtehette, hisz olvasni, írni nem tudott. A seggnyalók nem mertek szembeszállni a segédmunkás házaspárral. Romániát a saját vagyonuknak ismerték-tudták be.

Búza Zsolt – nyomdász- is a sajátjának tudja be Baks faluját. Az emberek nem mernek szembe szállni vele. (szimbolika) Mindenki fél! A kultúrházat sajátjaként kezeli. Azt tehet, amit csak akar! Azt szavaztat meg a – képviselőivel – amit csak jónak lát! Az ellenzéket ELLENSÉGNEK tekinti s gyűlöli őket, főleg az általuk hangoztatott véleményeket! Nem viseli el a kritikát.

Csau az ellenségeit, kritikusait eltüntette a securitával, vagy a börtönökben végezték…

Búza ellehetetleníti a beosztása hatalmával az embereket. A szennyvízhálózat kialakítása meg megér egy misét.
Lássunk egy-két példát…

A belső információnk alapján, kénye kedvére osztogatja a tiszteletdíjakat, az államcsöcsét kihasználva. A képviselők 18 ezres havi apanázsát- megszavaztatta- felemelte 50 ezer forintra! A belső infó alapján a saját maga fizetését 350 ezerről 500 ezerre emeltette! Csak itt jön a bökkenő; – nem minden képviselőnek szavaztatott meg 50 ezer forintot. Egy ilyen kis lélekszámú faluban, ennyi pénz lenne kaszában! – kormány nem győzi varrogatni a költségvetést, míg Baks szórja a pénzt, ami az állam csöcsén keresztül érkezik!

Az alpolgármester asszony férjét- a volt biztonsági őrt- mezőőrnek vetette fel, 180 ezer forintért, aki nem ismeri a mezőt! – Ő, Búza csicskája, így ismeri a falu.

Ergo: – Magyarországon az erre vonatkozó törvény Baksra nem érvényes? A társadalmi alpolgármester 5000 Ft- os havi tiszteletdíját 50 ezer forintra emelte fel. Vagyonosodási nyilatkozatot még nem adott le! NAV figyelem!

Több baksi képviselő, polgármester nem mondott- hazudott- igazat a vagyonbevallásában. Ez azt jelenti, hogy – a törvény értelmében- azonnal meg kell szüntetni a képviselő, polgármesteri mandátumát!!!! s még vannak anomáliák, most azt itt nem írnám le, mert utólag elkezdenék a puncs gyártását.

Pl dr. Orosz Éva házi orvos; – 1 millió Ft-ot vallott be – egy évre- a vagyonnyilatkozatában. Ez már csúcs! Ha elkezdeném számolni a kiadásait, a szegedi lakás, autók vásárlásait, a rezsi költségeit, a megtakarításairól már nem is beszélve! – több száz ezerrel lenne havonta mínuszban!!

De ez elmondható Kecskeméti Józsefnéről is..Ő is mínuszban van havonta, s tudja fizetni a kocsi hiteleit, a költségeit. Megmutatta, ha elzavarták a postától, a boltokból…akkor is?
NAV figyelem!

A NAV- nak el kellene rendelni egy átfogó, vagyonosodási vizsgálatot. Ki, kik, hol, melyik hazai, nemzetközi, vagy OFF SOR cégekben tartják a baksi önkormányzat tagjai a vagyonukat visszamenőleg 5 évre!

Búza ellen nagyon részletes vagyonosodási vizsgálatot kellene folytatni visszamenőleg 5 évre. Ha igaznak minősülnek a vagyonnyilatkozatok hamisságai azonnal írják ki az új választást!

Csau szeretett vadászni. A meghívott vendégek elveretették a hátsójukat, mivel részt szerettek volna venni az általa rendezett vadászatokon. Ez volt a belépő. A nyalás mindenáron.

Búza rezervátumot – a vadászat kezdete lenne – akar(t) Baksra telepíteni…ehhez viszont az állam csöcsére lesz szüksége. Általa terjesztett „hír”, hogy neki a miniszterek, államtitkárok a barátai. Talán jönnek a bikák?

Csau leutánozta Észak Korea diktátorának államformáját. Ebbe a román lakosság belerokkant. Csaut nem érdekelte, csak a gazdagság, aranykanalak, a vagyon, a vadászat a félelem kialakítása, amit a securita védelmezett. Nem bízott senkiben, a neje volt az egyetlen, aki kitartott mellette.

Később, a vadászat már nem elégítette ki a kis vadak elejtésének „örömei”, ezért hozatta kemény valutáért a grizli medvéket.

Búza a szomszédba ment gyakorlatot szerezni,- jó hogy nem Észak-Koreába – ebben kiváló volt, nem úgy, mint az érettségiben s az egyetemi felvételében… apropó a belső információ alapján többen felkeresték a Szegedi Tudomány Egyetem TO- ját ebben az ügyben…

2014.november 30 -lio-

Leave a Reply 1163 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: