< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Kövér visszaszólt Lázárnak

| Mobile | RSS

Kövér visszaszólt Lázárnak

2014. december 22. | hozzászólás | Közélet

Kövér visszaszólt Lázárnak

Pokorni Zoltánt nem az ártó szándék vezette, egy a párton belül és a párt szimpatizánsai között meglévő véleményt ismertetett, amikor az urizálással kapcsolatosan megszólal – idézi az Mno.hu a Hír TV Kövér László házelnökkel készült interjúját, amit hétfőn adnak le teljes terjedelmében a Magyarország élőben című műsorban.

Korábban Lázár János a Figyelőnek adott interjújában Pokorni Zoltánnak és Kövér Lászlónak azt üzente, hogy „jól gondolja meg egy politikai veterán, akár személyes sértődöttségből, akár politikai megfontolásból, hogy bennünket milyen mértékben gyöngít meg, mert azzal saját magát gyöngíti vagy végzi ki” – emlékeztet az Index.

Kövér László – aki Pokornival szemben eddig nem reagált a nyilatkozatra – a hírcsatornának elmondta, hogy figyelmeztetésnek érzi a Miniszterelnökséget vezető miniszter szavait: „Egy figyelmeztetésnek, amit ugyanígy szó szerint ebben a formában megismételhetnék, címezhetném a fiatal harcosoknak is, ha felvenném ezt a kesztyűt, ha úgy látnám, hogy ez egy értelmes vita”.

Az Index információi szerint nem a partvonalra szorult Pokorni Zoltán, hanem a még mindig a párt erős emberének számító Kövér László „betámadása″ az igazán érdekes Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter interjújában. A Fideszben a Kövérrel rossz viszonyban lévő Habony Árpádot sejtik a háttérben.

forrás:168óra.hu

Leave a Reply 239 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: