< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: …baksi csatornázás vagy kormányhivatal figyelem…

| Mobile | RSS

…baksi csatornázás vagy kormányhivatal figyelem…

2015. január 1. | hozzászólás | Közélet

…baksi csatornázás vagy kormányhivatal figyelem…

Először is minden kedves olvasóinknak BUÉK.

Az újév első napján már több levelet kapott szerkesztőségünk, ahol kifogásolták a Baksi szennyvízcsatorna kivitelezését, valamint a pályázattal nyert pénzek késői bejelentését, a bekötés pályázati úton nyert pénzek rendezését.
A pályázatból nyert pénzekről a baksi Búza gyerek csak akkor nyilatkozott, mikor a nyakán volt a kötél s kirobbant a kisteleki botrány. Volt kitől tanulnia a csaunak! Ha nem robban ki Kisteleken a csatornázási botrány, akkor lenyelik a pénzünket Bakson is?

Arra hivatkoztak,- belső infó- hogy a Baksi Búza Zsolt játszadozik a pénzzel. Ide teszem-oda teszem.

Kisteleken, mikor kiderült a „csalás” a képviselő-testület hátraarcot tett. Nem kellett a lakosságnak fizetniük a bekötésért sem! Nagy Sándor behajolt, mint egy lumbágós a nép előtt!

Nem véletlen lépett vissza Nagy Sándor a nép morajlása előtt. Ám, ez nem elég! – ehhez arc is kellett, de még mekkora. A morajlás, a lakosság ereje, összetartása kellett hozzá! Gratulálunk nektek! Reméljük Bakson is végre tudjuk vinni s mi is visszakapjuk a pénzünket!- és szeretnénk hivatalos eljárást kezdeményezni…

Kisteleken van ellenzék, s a népnek egy bizonyos csoportjának van bátorsága, nem úgy, mint Bakson. Itt mindenki csak az utcán mer pofikázni, ott bezzeg van vélemény, azonban, mikor ki kellene állni a véleményük mellett… azt várják el, hogy helyettük más kaparja ki a gesztenyét.

Baksiak!

Ennek már vége! Nálunk van egy híres nemzetközi hírportál és nem tudjuk kihasználni az általa adott lehetőségeket, mivel állandóan hazugságokba keveredünk. Nem merjük vállalni a felelősséget, természetesen ez a képviselő-testületre és a baksi Búza Zsoltra is érthető, aki állandóan nagyképűsködik, s a „barátaira” hivatkozik, akik nem léteznek.

Mi nem fogjuk fizetni a csatornázási pénzt!
Zsoltika mutassa be a kamatokról szóló levelet. Mennyi pénz van a számlákon… stb. Valójában miért kellett a Fundamentához betenni a lakosság pénzét.

Megint leutánozta ez a buta, képzetlen Zsoltika Kisteleket.

Tegyék nyilvánossá a helyi www.fecsego.eu nemzetközi hírportálon a csatornázási pályázati anyagok megjelenési, kivitelezési – adatait – közleményeiket, valamint a 76 pályázat sajtó anyagát, hogy hol, melyik sajtóban jelent meg, s a munkálatokat ki végezte el, s mennyiért? Visszamenőleg 5 évre! Mert, mi közmunkásokat láttunk a felvonulási területen, ergo kinek számlázták a munkabért…mi várunk egy darabig…még

Természetesen a forrás személyét zártan kezeljük.

ui: szerkesztőségünk kíváncsian várja az ellenzéki képviselők véleményét is!

2015-01-01 -lio-

Leave a Reply 527 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: