< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Ez lesz Orbanisztán 2015-ben////Il Orbanisztán 2015

| Mobile | RSS

Ez lesz Orbanisztán 2015-ben////Il Orbanisztán 2015

2015. január 1. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Ez lesz Orbanisztán 2015-ben

Imádjuk az év végi jövendöléseket, amik mindig pontosan megmondják, hogy mi fog következni jövőre, aztán persze semmi nem úgy lesz, pláne nem is emlékszik rá később senki. Éppen ezért tétje sincs, de ha gondolják, számon kérhetnek, majd ráfogjuk a kávézaccra.

Új ellenség a láthatáron

Félni mindig kell, ellenség nélkül nincs Fidesz-kormányzás. Orbánék ezt annyiban túltolták, hogy az ellenzék megsemmisítésével itthon mostanra nem maradt senki, akivel riogatni lehetne, így előbb Brüsszelig, majd most újabban már Amerikáig kell menni egy valamirevaló, ellenünk ármánykodó szörnyetegért. 2015-ben minden rossz okozója Amerika, a HÁBORÚ és a geopolitikai helyzet lesz.

Nem lopnak kevesebbet

Az első fülkeforradalomkor még abban bíztak a naivak, hogy egy kicsit urizálnak, aztán majd jól helyreteszik az országot. Nem így lett: jó sokat loptak, és ideológiai alapon is szétbaszták, amit az előző kormányoknak csak gazdaságilag sikerült. A második kétharmad sem látszik kisebb étvágyúnak. Lajosékat, a luxuskormányt és a többieket pedig már csak azért is muszáj 2015-ben is jól tartani, nehogy ebből is azt szűrje le a ballib média, hogy szakadozik a klán.

Tovább a lejtőn

A népszerűség csökkenése ettől persze nem áll meg, van még tér lefelé, nálunk utáltabb kormányok is vígan ellavíroznak. Ciklus elején a népszerűségvesztés egyébként is törvényszerű, másrészét nyilván van még a tarsolyban egy-két rezsicsökkentés a legrosszabb esetekre, amivel bármikor tömegek szédíthetők vissza a kormány karjaiba.

Orbán marad

Ugyan ki váltaná? Ha magát a Megváltót cserélnék be helyette, a közvélemény azt is vereségként értékelné. Orbán Viktor a kormány, az ország, a nép maga. A tojás sárgája, a zoknin a lyuk, a geopolitikában a geo.

Az ellenzék végjátéka

Esetleg ha jövőre sem sikerül megérteniük, hogy igen, azok a tüntetők ott belőlük sem kérnek, akkor egy kicsit még a lentebbnél is lejjebb tudják tornázni magukat. Ami nem feltétlenül baj.

Új civil ellenzék

2015-ben az fog eldőlni, hogy a most utcára vonulók (a vén kullancsok lerázása után) képesek-e felfejlődni új ellenzékké vagy legalább valamilyen megfogható szervezetté. Vagy megmarad pusztán menő dolognak tüntetésre járni, és a pártpolitizálás elutasításával önmagukat zárják csapdába.
forrás:propeller.hu

Il Orbanisztán 2015

Nous aimons les prévisions de fin d’année qui ont toujours dire exactement ce qui va se passer l’année prochaine, il n’y a donc rien de ce qu’il sera, bien sûr, certainement pas que quiconque se en souvenir plus tard. Par conséquent, il ne ya aucun coût, mais si vous pensez que la reddition de comptes et l’kávézaccra de préhension.

Nouvel ennemi en vue

Toujours peur, aucun ennemi sans gouvernement Fidesz. Orbán surcharger la mesure où la destruction de l’opposition ne était pas à la maison maintenant, personne ne pouvait être alerté, dès à Bruxelles, puis tout récemment dû aller en Amérique pour être décent, szörnyetegért intrigues contre nous. 2015 Amérique, la cause de tous les maux, la guerre et la situation géopolitique sera.

Ne volez pas moins

La première cabine est également espéré la révolution naïf de urizálnak un peu, puis je ferai l’emplacement pays ainsi. Ne était pas si: ils ont volé une bonne affaire, et szétbaszták base idéologique de ce que les gouvernements précédents ne économiquement prospères. Les deux autres tiers ne semblent pas les petites faims. Lajos et son ami, le gouvernement central et le reste est d’autant plus doit également être tenu en 2015, eh bien, ce ne est pas pour filtrer vers le bas pour BALLIB médias briser le clan.

Suivant la pente

La baisse de popularité depuis bien sûr, il ne est pas, il ya plus d’espace bas utáltabb ellavíroznak nos gouvernements gaiement. Au début du cycle, la perte de la popularité de toute façon inévitable, il ya évidemment d’autres parties du sac un couple de réduction des frais généraux dans les pires cas, qui peut à tout szédíthetők masses de temps dans les bras du gouvernement.

Orban séjour

Qui remplacerait? Si le Sauveur lui-même échangé pour le remplacement, le public appréciera également une défaite. Le gouvernement de Viktor Orban, le pays, les gens eux-mêmes. Le jaune d’oeuf, le trou dans la chaussette, la géopolitique de géo.

La phase finale de l’opposition

N’a pas réussi à comprendre l’avenir se ils le faisaient, ils ne ont pas leur demander de manifestants là, un peu plus dans le gymnase lentebbnél savent eux-mêmes vers le bas. Qui ne est pas nécessairement mauvais.

Nouvelle opposition civile

2015 sera décidé dans les rues maintenant de retraite (après décorticage vieille tiques) sont en mesure de felfejlődni nouvelle opposition, ou du moins une sorte d’organisation tangible. Ou simplement rester fraîche chose protestation à pied, et le rejet de l’autonomie pártpolitizálás piège.
Source: propeller.hu

Leave a Reply 190 megnézve, 1 alkalommal mai nap |