< Böngészés > Főoldal / Tudomány/gazdaság / Blog article: Valódi Angyal énekét rögzítette egy hangfelvétel – A legjobb bizonyíték

| Mobile | RSS

Valódi Angyal énekét rögzítette egy hangfelvétel – A legjobb bizonyíték

2015. január 1. | hozzászólás | Tudomány/gazdaság

Valódi Angyal énekét rögzítette egy hangfelvétel – A legjobb bizonyíték

Ez a történet nagyon fontos, mert ez eddig a legjobb bizonyíték az Angyalok létezésére. Nem csak, hogy egy kisfiú látta az Angyalt, de jó minőségű felvétel is készült róla azon a napon. Soha korábban nem rögzítettek jó eszközökkel Angyal hangot ilyen tisztán. Miközben az Angyal énekelt, mindenki érezte Isten erőteljes jelenlétét. Nagyon sokaknak ez egy fontos igazság, hogy Isten valóságos, és az egyetlen dolog, ami igazán számít.

Az első videóban a Jason Upton zenekar egyik tagja írja le pontosan, hogy mi történt aznap, amikor Jason Upton egy 3,5 méter magas Angyallal énekelt együtt. Röviden összefoglalva azok számára, akik most hallják az Angyalt először énekelni.

Jason Upton és zenekara koncerten / istentiszteleten vett részt egy főiskola auditóriumában Alexandriában, Luisianaban, ahol egy csoda történt, amikor Jason teljesen el volt telve a Szentlélektől, ahogy az gyakran megesik vele. A zenekar tagja Michael számolt be arról, hogy mi is történt valójában, mely az alábbi videóban látható és hallható.

Michael, a zenekar egyik tagja a hangberendezéseket ellenőrizte a koncert felvétele előtt, amikor felnézett a mennyezetre, és látta, hogy valamiféle köd lebeg fölötte. Akkor úgy gondolta, hogy a klímaberendezés okozta pára lehetett. Körbejárt, és megkérdezte a gondnokot, hogy mi az, ami a mennyezet körül lebeg. A gondnok nem tudta megmondani, és kijelentette, hogy ott nincsenek csövek. Egy szent félelem tört rá Michael-re, ezért sietve elrejtőzött a keverőpult mögött. Annyira érezte Isten jelenlétét, hogy tudta, valami van ott. Majd hirtelen egy fiú ment oda Michael-hez, és nagyon hangosan azt mondta neki, hogy egy körülbelül 3,5 méter magas Angyal áll közvetlenül Jason mögött a színpadon szárnyakkal. Ahogy Michael elbeszéléséből kitűnik, az angyali jelenést csak a fiú látta. Fontos megjegyezni, hogy Michael és a többi zenekari tag sem énekelt, miközben ő a keverőpult mögött volt, a többiek a színpadon. Jason egyedül énekelte azt a próféciát, amit a Szentlélek adott neki, és a közönség sem énekelt.

Íme a bizonyságtétel, melyben Michael elmagyarázza az aznap történteket, amikor Jason Uptont magával ragadta Isten lelke, és a zenekar többi tagja hallani kezdett egy angyali hangot, melyet a berendezések is rögzítettek.

Az első angyali hang, melyet a történelem során rögzítettek

Alább hallható a felvétel arról a napról. Tisztán hallható, ahogy az Angyal Jason-el együtt énekel. Egyetlen másik tagja sem énekelt a zenekarnak, sem a közönség. A másik hang 2:30 körül kezd el énekelni, de hallgasd végig az egész dalt! Ez az egyik legszebb dal, amit sokan valaha is hallhattak. Ahogy a dal megy tovább, az Angyal éneke egyre hangsúlyosabbá válik. Amikor Jason elkezdett énekelni, a kisfiú hátrament a hangpultot kezelő srácokhoz, és azt mondta nekik, hogy egy nagy Angyal van Jason mögött. Elkezdték hallani a második hangot, és látták, hogy a hangberendezések ezt a hangot is rögzítik. Most már biztosan szeretnéd hallani az Angyal énekét, tehát hallgasd meg, és a videó után folytatódik a történet. Következzen egy kis borzongás:

Michael kijött a hangpult mögül, és megnézte a felvevőt, és egyértelmű volt, hogy rögzítette a vokális harmóniát, de csak Jason volt az, aki a színpadon énekelt. Michael azt mondta magában, hogyha a harmónia rajta lesz a felvételen, amikor visszajátssza, akkor ki fog ugrani a bőréből. Aztán felnézett Jason-re, és látta, ahogy Jason tekintete oda-vissza hintázik, ahogy a Szentlélek hatása alatt áll.

A koncert / istentisztelet után Jason és Michael visszamentek este a kollégiumba, mivel Michael Jason szobatársa volt. Jason még a Szentlélek hatása alatt azt mondta, hogy érezte, ahogy a testrészei bizseregtek. Jason úgy ahogy volt, ruhában lefeküdt az ágyra, majd el is aludt.

Másnap reggel Michael visszament Nashville-be, és lejátszotta a felvételt. A felvételen egy tökéletes angyali hang hallatszott, amitől Michael teljesen padlót fogott. A stúdióban a mérnök azt mondta, hogy azt hitte, ez csak egy pszichoakusztikai anomália, és visszautasítóan elsétált Michael legnagyobb meglepetésére. Mike mondta a mérnöknek, hogy jöjjön vissza, és válassza szét az összes hangcsatornát, és valóban, az egyik csatornán a mérnök elmondása szerint úgy hangzott, mintha egy másik személy énekelt volna Jason mögött. Michael erre nevetve azt mondta a mérnöknek, hogy “tudtam, hogy egy angyal”.
forrás:újvilágtudat.hu

Leave a Reply 320 megnézve, 2 alkalommal mai nap |