< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Terhek Obama a gazdagok fokozottabb adóztatására készül//// charges Obama est plus taxer les riches

| Mobile | RSS

Terhek Obama a gazdagok fokozottabb adóztatására készül//// charges Obama est plus taxer les riches

2015. január 19. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Terhek
Obama a gazdagok fokozottabb adóztatására készül

Az amerikai elnök azt fogja javasolni a kongresszusnak, hogy az elkövetkező tíz év alatt 320 milliárd dollárral növeljék meg a gazdagok és a pénzügyi intézmények adóterheit az alsó- és a középosztálybeli családok fokozottabb támogatása érdekében.

Fotó: archív

Erről a vasárnapi amerikai kapok számoltak be. A kezdeményezés több eleme várhatóan ellenállást vált majd ki a kongresszusban, amelynek mindkét kamarájában az adóemeléstől és az állami újraelosztástól idegenkedő republikánusok vannak többségben.

Obama a tanácsadói szerint arra törekszik, hogy az amerikaiak a legmódosabbak körén túl is megérezzék a gazdasági fellendülés jótékony hatásait. A remélt bevételekből az elnök a középosztályt támogató programokat kíván finanszírozni, egyebek között a kétéves közösségi főiskolai oktatás ingyenessé tételét az arra jogosult diákok számára.

Az elnök azt fogja javasolni, hogy 20-ról emeljék 28 százalékra a tőkenyereség és az osztalék utáni adót, valamint hogy akadályozzák az örökösödési adónak a vagyonkezelői alapokba történő kimenekítését. Intézkedéseket fog kezdeményezni a magánnyugdíj-megtakarítások növelése és a kisvállalatok adójóváírással való támogatása érdekében.

A dolgozó házaspárok az elnök szándékai szerint 500 dollár adókedvezményt kapnának majd a gyermeknevelés és a munkába járás költségeinek enyhítésére. Megkönnyítenék a diák- és gyermeknevelési hitel igénylésének módját, 3 ezer dollárra emelve az utóbbi felső határát.

forrás:ma.hu

charges
Obama est plus taxer les riches

Le président américain proposera au Congrès que dans les dix prochaines années par $ 320 000 000 000 augmentation de la richesse et de la charge d’impôt sur les institutions financières aux familles à faible et la classe moyenne un soutien accru.

Photo: archives

A propos de l’Amérique du dimanche se rapporte. Plusieurs éléments de l’initiative est appelé à devenir l’opposition du Congrès des deux chambres de l’Etat et la redistribution adóemeléstől républicains aversion sont dans la majorité.

Obama cherche Selon l’avis que les Américains se sentent les effets bénéfiques de la reprise économique au-delà de la portée des plus riches. Le président a l’intention de financer les programmes de soutien du revenu prévu pour la classe moyenne, entre autres choses, le rendre libre de deux ans dans un collège d’éducation communautaire aux étudiants admissibles.

Le président va proposer d’augmenter de 20 à 28 pour cent sur les gains en capital et les dividendes après impôt, ainsi que d’entraver l’évacuation d’un impôt sur les successions de fonds en fiducie. Va initier des mesures pour accroître l’épargne privée et pour soutenir le crédit d’impôt aux petites entreprises.

Les couples qui travaillent, le président a l’intention de 500 $ déduction fiscale serait alors à élever leurs enfants et d’aller travailler à soulager. Comment rendre plus facile pour les étudiants et le crédit de garde d’enfants qui, dans les trois mille dernières dollars soulevées plafond.

Source: ma.hu

Leave a Reply 241 megnézve, 1 alkalommal mai nap |