< Böngészés > Főoldal / Tudomány/gazdaság / Blog article: Ez lehet a Roswellben lezuhant idegenről készült valódi filmanyag?

| Mobile | RSS

Ez lehet a Roswellben lezuhant idegenről készült valódi filmanyag?

2015. február 9. | hozzászólás | Tudomány/gazdaság

Ez lehet a Roswellben lezuhant idegenről készült valódi filmanyag?

Egy érdekes felvétel jelent meg egy 36 másodperces videó formájában egy halott idegenről, akinek testét egy katonai repülőgép hangárba viszi a katonai személyzet, ahol vizsgálgatják. A képanyag eredetileg az UNCENSORED című új-zélandi és ausztrál negyedéves internetes folyóiratban jelent meg (www.uncensoredpublications.com).

http://uncensored.co.nz/2015/01/22/roswell-original-footage-of-dead-alien-rediscovered-by-uncensored-editor/

A magazin technikai munkatársa egy analízist készített a felvétel valamennyi kockájáról, mielőtt megjelent volna, és megállapította, hogy az minden tekintetben jogszerű.

A felvétel nem csak a halott idegent (valószínűleg a roswelli balesetből) mutatja önmagában, hanem a hangárt, ahova az idegen testét vitték be egy katonai mentőautóból, mely odaszállította. Ez elég nyom ahhoz, hogy a felvétel az 1940-es végére legyen datálható.

A szerkesztők azt írják, hogy a felvétel “rendkívül érdekes”, sőt “eredeti”. A magazin eddig még nem hozta nyilvánosságra, hogy hol szerezték, vagy kitől kapták a felvételt, de hajthatatlanok a hitelességét illetően.

Miközben az UNCENSORED volt az első újság, amely közzétette a részletet a felvételből, a teljes filmanyagot még nem hozta nyilvánosságra a magazin a világhálón.

forrás:újvilágtudat.hu

Leave a Reply 231 megnézve, 1 alkalommal mai nap |