< Böngészés > Főoldal / Tudomány/gazdaság / Blog article: Putyin “igazság bomba” ledobását tervezi az Egyesült Államokra

| Mobile | RSS

Putyin “igazság bomba” ledobását tervezi az Egyesült Államokra

2015. február 19. | hozzászólás | Tudomány/gazdaság

Putyin “igazság bomba” ledobását tervezi az Egyesült Államokra

Vlagyimir Putyin orosz elnök arra készül, hogy orosz műholdas képeket és egyéb bizonyítékokat hoz nyilvánosságra, melyek alátámasztják, hogy 9/11 az amerikai nemzetbiztonsági közösség hamis zászlós hazaáruló művelete volt.

A Putyin fenyegetéséről szóló eredeti beszámolót a Pravda tette közzé február 7-én. (1) Gordon Duff, a Veterans Today újságírója szerint a történetet egy megbízható forrás is megerősítette, aki valóban látott néhány fotót moszkvai látogatása során. A Veterans Today más forrásai is azt állítják, hogy ez nem csak egy figyelmeztető lövés az amerikai kormány felé. Ezen források szerint Putyin ténylegesen azt tervezi, hogy nyilvánosságra hozza a 9/11-es anyagot.

Ezek a történelmi fotók várhatóan bemutatják:

– hogy az utasszállítógépek közül, melyeket állítólag fegyverként használtak szeptember 11-én egyik sem ott zuhant le, ahol azt mondták, és

– hogy a Világkereskedelmi Központ felrobbantását rendkívül nagy energiájú fegyverekkel végezték el.

“A szar elérte a ventilátort!” – kiáltott fel az egyik igen ismert Veterans Today forrás.

Oroszország titkos szeptember 11-e dossziéját arra a napra tartalékolták, amikor az oroszok úgy érzik, hogy az létfontosságú lehet a nemzeti érdekeik tekintetében – szabad és független nemzetként való túlélésük ilyen. Úgy tűnik, hogy ez a nap végre nagyon közel került, és az “igazság bomba” indítása előkészítés alatt áll.

Az oroszok műholdas képei és egyéb bizonyítékai jelenleg a nukleáris fegyverek analógiájára stratégiai szerepet szolgálnak. Ezek elsősorban elrettentő erejűek, egy utolsó ütőkártya, melynek fő feladata, hogy megakadályozzák, hogy az ellenség túl messzire menjen.

De ellentétben a nukleáris fegyverekkel, az “igazság bomba” nem öl meg senkit; és annak használata elsőként és mindenekelőtt az amerikai hatalmi struktúra 9/11 bűnrészes frakciójának okozhat kárt, miközben segíthet a nem bűnrészes frakciónak visszaszerezni az irányítást, és az állam hajóját elirányítani a jéghegytől. Miközben kockázatos, (a 9/11 bomba közvetve arra vezetheti Izraelt, hogy megfontolja vagy akár gyakorolja a Sámson-opciót – lásd az alábbi videót) és ezért átok a kockázatkerülő elit számára, Putyin nyilvánvalóan úgy döntött, hogy az előnyök meghaladják a lehetséges hátrányokat.

Alul a magyar felirat bekapcsolható.

Ha és amennyiben az oroszok végre nyilvánosságra hozzák a 9/11 dossziéjukat, az a felfordulás, ami következik, mérföldkőként fog állni a modern hadviselés és geostratégia történetében, mint az igazság fegyverként való használata. Míg a hazugságot időtlen idők óta használják fegyverként propaganda, dezinformáció, hamis támadások stb. formájában, az igazság ritkán volt abban a helyzetben, hogy felvegye a harcot.

Ma, a cion-amerikai birodalom fegyverként használt nagy hazugságai – ahogy maga a birodalom is – túlterjeszkedett és sebezhető. A színpad fel van állítva Dávid igazságcsúzlija számára Góliát hazugságai ellen. Ahhoz, hogy megértsük, hogyan sült el visszafelé 9/11, nézzük át az elmúlt néhány évtized történelmét.

Az 1990-es során a neokonzervatívok (és még néhány realista, mint Zbigniew Brzezinski, aki azóta megbánta, ahogy az ő véleményét 9/11 igazolására használták fel) hitt abban, hogy egy Új Pearl Harbor felbecsülhetetlen előnyökkel járna az amerikai geostratégia számára. Elemzésük szerint, melyet elhíresülten ki is fejeztek Brzezinski The Grand Chessboard című 1997-es könyvében, az Egyesült Államok “túl demokratikus otthon, hogy autokratikus legyen külföldön.” A könyvben Brzezinski megállapította, hogy az USA számára egyre inkább “nehézséget fog okozni a külpoitikai kérdésekben konszenzust kialakítani, kivéve az adott körülmények között valóban hatalmas és széles körben érzékelhető közvetlen külső fenyegetés esetén.” Ahogy vészjóslóan megjegyezte: “A közvélemény Amerika elkötelezettségét a 2. Világháborúban nagyrészt a Pearl Harbor elleni japán támadás okozta sokk következtében támogatta.”

A kézenfekvő megoldás: egy Új Pearl Harbor, amely meggyőzi az amerikai népet arról, hogy hatalmas külső fenyegetés alatt állnak. A neokonzervatívok izraeli barátaikkal együtt boldogan elkötelezték magukat. Az eredmény 9/11 lett, az esemény, melyről azt hitték, hogy lehetővé tesz egy “Új Amerikai Évszázadot”.

De az Új Pearl Harbor visszafelé sült el, több okból is.

Először is a “közvetlen külső fenyegetés”, az állítólagos arab és muszlim szélsőségesek, hamis volt. Az arab és muzulmán világnak a hatalmas energia tartalékaival és gazdasági növekedési potenciáljával egy amerikai szövetségesnek kellett volna lennie, nem pedig ellenségnek. Valamint az arab-muszlim civilizáció vallásos elemei különösen kedvező barátságot ápoltak az Egyesült Államokkal, mivel az USA és az iszlám nemzetek az utolsó monoteista kultúrák a Földön. Ez lett volna az Egyesült Államok stratégiai érdeke, hogy erős szövetségese legyen a muszlim világnak az európai szekularizáció, az orosz és kínai posztkommunizmus, és a hindu szélsőségesek ellen. Az egyezségnek valahogy így kellett volna festenie: Amerika védi a valódi függetlenségét, köztük a vallási értékeit, méltóságát és autonómiáját, monoteista társait, és cserébe beleszólást kap (bár nem teljes kontrollt) az olaj árába és a politikába.

De a hamis támadásnak köszönhetően az Egyesült Államok az iszlám és a muszlimok ellen fordult, Amerika pont a rossz ellenséget választotta. Miközben Izrael hatalmasat profitált az Egyesült Államok iszlám elleni háborújából, Amerika a saját sírját ássa, sőt elveszti az eszét egy fantom elleni küzdelemben.

Másodszor ahelyett, hogy egyesítenék az amerikaiakat a vezetőik mögött egy “jó harcban” a nemzet ellenségei ellen, 9/11 jelentősen súlyosbította a vezetéssel szembeni ingerlékenységet és bizalmatlanságot, amely megnehezíti az amerikai külpolitika intézését. Közvélemény-kutatások azt mutatják, hogy az amerikaiak 36%-a (több mint 100 millió ember) úgy gondolja, hogy 9/11 egy belső munka volt, miközben hatalmas 84% úgy gondolja, hogy nem kapta meg a teljes igazságot a kormánytól 9/11-et illetően. A kormáy iránti bizalom rekord alacsony, és az émelyítő érzés, hogy hazudtak, nagymértékben felelős azért, hogy az amerikai hadsereg képtelen megnyerni a háborúkat, és a veteránok körében terjedő öngyilkosságok sokkal halálosabbak, mint bármely ellenséges sereg.

Tehát 9/11, a neokonzervatív Új Pearl Harbor meggyengítette Amerikát, nem pedig megerősítette. A hamis támadások New York és Washington ellen erkölcsi és anyagi csődbe vitték az alkotmány nélkül működő Egyesült Államokat, minden elképzelhető módon darabokra törte, hiányzik a hazai és nemzetközi legitimitása, és már nincs abban a helyzetben, hogy első legyen az egyenlők között, nemhogy az egyetlen önjelölt szuperhatalom.

A neokonzervatívok, akiknek mindig is Izrael volt az elsődleges, most pánikban vannak. Az egyetlen reményük, hogy előre meneküljenek, az egyre nagyobb háborúk. Ezért lobbizik olyan kétségbeesetten Netanjahu egy Iránnal vívott háborúért, amely az egész Közel-Keletet, sőt talán az egész világot lángba borítaná. És ez az, amiért az olyan neokonzervatívok, mint Victoria Nuland, háborút szorgalmaznak Oroszország ellen, mely minden valószínűség szerint nukleáris lenne.

A 3. Világháború a neokonzervatívok és Likudnyik szövetségeseik utolsó kétségbeesett reménye. Egy ilyen háború lehetővé tenné a statáriumot és 9/11 igazságának elfojtását (vagy legalábbis a folyamatos ködösítést), és megmentené a neokonzervatívokat a hazaárulás miatti vizsgálattól, és Izraelt a leszereléstől.

Bár Putyin nem akarja kijátszani az ütőkártyáját, a 9/11 igazság kártyát addig, amíg az igazság pillanata el nem érkezett. Amint teljesen világos lesz, hogy az Egyesült Államok nem fog kihátrálni azon kísérletéből, hogy Ukrajnát ellenséges NATO bázissá tegye, ha az Oroszország elleni gazdasági háború elérte azt a pontot, ahonnan nincs visszaút, akkor a neokonzervatívok 3. Világháború felé történő “repülése” elkerülhetelen…

…egészen addig a pontig, nem később és nem hamarabb, amikor Putyin lecsapja a 9/11 igazság kártyát az asztalra, és hagyni fogja, hogy hulljon a forgács, amerre csak lehet.

Ha túl hamar játssza ki, azzal felesleges kockázatot vállal.

De ha túl sokáig vár, a lépés elveszti a hatását. (Ha a 3. Világháború már folyamatban van, akkor az orosz kormány 9/11 igazságát mint propagandát fogják elutasítani, és a statárium alatti cenzúra az igazság bombát kamuvá fogja változtatni.)

Azt hiszem, hogy az igazság pillanata közel van. Stratégiailag Putyinnak most kell kijátszania a 9/11 igazság lapot.

A Pravda történetét több Veterans Today belső forrás is megerősítette, ami azt sugallja, hogy a kártya hamarosan ki lesz játszva.

Kevin Barrett
forrás:újviágtudat.hu

Leave a Reply 216 megnézve, 1 alkalommal mai nap |