< Böngészés > Főoldal / Tudomány/gazdaság / Blog article: Paul Craig Roberts – A CIA gyilkolhatta meg Borisz Nyemcovot Moszkvában, hogy Putyint hibáztathassák

| Mobile | RSS

Paul Craig Roberts – A CIA gyilkolhatta meg Borisz Nyemcovot Moszkvában, hogy Putyint hibáztathassák

2015. március 4. | hozzászólás | Tudomány/gazdaság

Paul Craig Roberts – A CIA gyilkolhatta meg Borisz Nyemcovot Moszkvában, hogy Putyint hibáztathassák

 

A moszkvai hírek nyomán, miszerint Borisz Nyemcovot lelőtték, a mai napon Dr. Paul Craig Roberts megszólalt a CIA-val, és Nyemcov meggyilkolásával kapcsolatban. Ez a valóban izgalmas utazás a nyúl üregébe az USA Pénzügyminisztériumának egykori tisztviselőjével arra figyelmeztet, hogy a CIA kikerülhetett az irányítás alól.

Paul Craig Roberts: “Számos történész és emlékirat dokumentálja, hogy a CIA akadémiai professzorokat és újságírókat használt, hogy támogassák a CIA programját. A CIA sok-sok évtizede manipulálja az amerikai népet.”

A CIA kikerült az irányítás alól

“Csak annyit mondhatok, hogy a CIA hatalmas, és még sohasem vágták le a szárnyait. Ha az Egyházi Bizottsági Meghallgatások (a fenti képen) sem tudták megfékezni, szó szerint azt gyanítom, hogy kikerült az irányítás alól.

Nézük meg mi történt Kennedyvel, amikor kézbe akarta venni a CIA-t

“Annyit azért szem előtt kell tartani, hogy amikor John F. Kennedy rájött, hogy mi folyik valójában a CIA-nál, és megpróbált tenni valamit ellene, egyszerűen meggyilkolták. Ez történt sok alapos kutatás és szemtanúk szerint is.”

A CIA gyilkolhatta meg Borisz Nyemcovot Moszkvában, hogy Putyint hibáztathassák

“Borisz Nyemcov orosz disszidens politikus erősen kritizálta Vlagyimir Putyin elnököt, ami gyakran úgy hangzott, mintha egy washingtoni ügynök lenne. A Vörös tér közelében, az utcán lőtték agyon.

Ha Nyemcovot nem a CIA gyilkolta meg annak érdekében, hogy Putyint okolják, akkor valószínűleg orosz nacionalisták tették, akik őt Washington ügynökének látták.

Emlékezve a Magnyickij ügyre, mely az oroszok elleni szankciókkal végződött, az Amerikai Kongresszus túlzó válaszának eredményeként, reagálva Magnyickij börtönben történt halálára Oroszországban, Nyemcov haláláért valószínűleg Putyint fogják okolni. A nyugati média a végtelenségig fogja ismételni, miközben semmi bizonyíték sincs arra, hogy Putyin az őt kritizáló férfit megölette.”

Putyin túl okos ahhoz, hogy Washington kezére játsszon

“Egy dolgot elmondhatok, mégpedig azt, hogy Putyin jóval okosabb annál, hogy ilyen módon Washington kezére játsszon. Sőt, bár Nyemcov hangoskodó volt, mégsem volt hatással Putyin 85 százalékos elfogadottságára. Nyemcovot Washington által finanszírozott civil szervezetek támogatták Oroszországban.”

A CIA gyilkolta meg Nyemcovot?

“Ha a CIA gyilkolta meg Nyemcovot, akkor a saját eszközüket ölték meg. Azt még meg kell várni, hogy a propaganda nyereség igazolja-e Putyin bírálójának CIA általi elvesztését.”

A Bloombergtől: Putyin szóvivője, Dmitrij Peszkov azt mondta telefonon, hogy “az elnök megjegyezte, vannak jelek, hogy ez egy csapás, és egyben szélsőséges provokáció volt.”

forrás:újvilágtudat.hu

Leave a Reply 253 megnézve, 1 alkalommal mai nap |