< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Tényleg feltörték a magyar falu weboldalát az iszlamisták/// Really hacked the website of the Hungarian village of Islamists

| Mobile | RSS

Tényleg feltörték a magyar falu weboldalát az iszlamisták/// Really hacked the website of the Hungarian village of Islamists

2015. április 8. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Tényleg feltörték a magyar falu weboldalát az iszlamisták

Magyar község weboldalát törték fel az Iszlám Állam hackerei:

Zsana, az ország legnagyobb gáztározójának otthont adó település önkormányzatának weboldalán ma délelőtt egy iszlám harcos képe jelent meg I love IS (Szeretem az Iszlám Államot) felirattal. Az oldalra azt is kiírták, hogy az Iszlám Állam Hackerei, valamint egy Moroccanwolf nevű hacker műve volt a weboldal elleni támadás.

A 168 Óra megkereste Zsana polgármesterét, aki arról tájékoztatott bennünket, hogy a jelenleg rendelkezésre álló információ szerint még tegnap este törhették fel a zsanai önkormányzat weboldalát, de csak reggel vették ezt észre a helyiek.

A község vezetése az internet szolgáltatóhoz és a rendőrséghez fordult, a nyomozás jelenleg is folyik. Korábban semmilyen hasonló jellegű próbálkozás nem történt Zsanán, fenyegetést sem kaptak sosem, a polgármester szerint arról lehetett csak szó, hogy a támadók találtak egy rést a védelmi rendszeren, és ott tették közzé az üzenetüket, nem kimondottan Zsana elleni támadásról lehetett szó.

Egy olvasónk jelezte, hogy még most kora délután is az iszlám fegyveres képe virít egy másik webodlalon is, a gyermekek beszédfejlődésével foglalkozówww.oviszulo.hu-n.

Az Országos Rendőrfőkapitányságnak is feltettük az ügyre vonatkozó kérdéseinket, amint választ kapunk, frissítjük a cikkket.
forrás:168óra.hu

Really hacked the website of the Hungarian village of Islamists

Hungarian village website hackers broke up the Islamic State:

Zsana, the country’s largest gas reservoir host municipality of the website this morning, an Islamic militant image appeared on I Love Is (like the Islamic State) subtitles. The site has also written out to the Islamic State hacker, and a hacker named Moroccanwolf operation was an attack on the website.

168 Hours Zsana approached the mayor, who informed us that the currently available information, even last night to break up the Zsana government website, but only this morning been noticed by the locals.

The municipality’s management of the Internet service provider and the police turned the investigation is ongoing. Previously, any attempt similar zsani no, never received any threats, according to the mayor that it could only be that the attackers found a gap in the defense system, and there have been published in their message, not specifically on the attack against Zsana could literally.

One of our readers has indicated that it is still too early afternoon armed Islamic view of another webodlalon bloom, the children’s speech development foglalkozówww.oviszulo.hu n.

Secretariat of the National Police were also asked our questions on the matter as soon as we get an answer, the Article to be updated.
Source: 168óra.hu

Leave a Reply 226 megnézve, 1 alkalommal mai nap |