< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: Kezdje úgy a napot, mint Barack Obama

| Mobile | RSS

Kezdje úgy a napot, mint Barack Obama

Kezdje úgy a napot, mint Barack Obama

 

Az amerikai elnök volt személyi asszisztense elárulta, hogy telik Obama átlagos reggele: nincs lustálkodás, heverészés az ágyban, ehelyett korán kelés, kondizás, kiadós reggeli és újságolvasás.

Reggie Love, aki Barack Obama amerikai elnök személyes asszisztense volt 2009 és 2011 között, most könyvet írt az egykori közös munkáról Power Forward: My Presidential Education címmel. Love most elárulta, hogyan tölti Obama a reggeleit, hogyan készül fel minden nap a munkára.

Reggie Love elmondása szerint Obama minden reggel legalább két órával az első aznapi találkozója előtt felkel, hogy legyen ideje a reggeli rutinjára. Obama minden nap reggelente edz, bár hogy milyen intenzitással, az már kérdéses, lengyelországi útján ugyanis felvételek is készültek arról, ahogy az elnök álmosan, ásítozva emelgeti a súlyzókat.

Obama nem szereti tableten, vagy mobilon olvasni az újságokat, hagyományos, papíralapon szeret lapozgatni a reggeli lapokban.

Az amerikai elnök minden reggel reggelizik is, de Reggie Love elmondása szerint nem mindig ugyanazt. Kampányidőszakban sokszor reggelizett tükörtojást, bacont és pirítóst, de miután az orvosa megállapította, hogy magas a koleszterinszintje, a baconről inkább lemondott. Obama a reggelije mellé sok vizet, narancslevet és zöld teát iszik.

Reggie Love hozzátette, általában nem reggeliztek együtt az elnökkel, mert ezalatt az idő alatt ő is igyekezett edzeni menni és összeszedni magát. “Ha az elnök húsz évvel idősebb nálam és nem fáradt, akkor nekem sem kellene fáradtnak lennem” – mondta Love a Business Insidernek.

forrás:hvg.hu

Leave a Reply 203 megnézve, 1 alkalommal mai nap |