< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Simicska embere ma is arra biztatna: szavazzunk a Fideszre!

| Mobile | RSS

Simicska embere ma is arra biztatna: szavazzunk a Fideszre!

2015. április 30. | hozzászólás | Közélet

Simicska embere ma is arra biztatna: szavazzunk a Fideszre!

Miközben Lázár János „Simicska–Jobbik-tengelyt” sejtet, a Simicska-média meghatározó alakja, Csintalan Sándor keményen kiosztja Vona Gábor pártját a csütörtöki Heti Válasz címlapinterjújában. A nyolc éve megvert műsorvezető Lázárnak, Habonynak és még Orbánnak is beszól, de továbbra is a Fidesz mellett érvel.

„Egy virtuális valóságot kell felépíteni, egy olyan Magyarországot, ami nem létezik. Ez legutóbb az MSZMP KB agitprop osztályának lehetett a célkitűzése a ’70-es években. A ’80-as években már nem. Akkor már szofisztikáltabb volt a megközelítés; rájöttek, hogy a szellemileg lebutított propagandaüzeneteket nem zabálja a nép. És akkor még nem volt internet! Ma ezeket a szerencsétleneket ilyen üzenetekkel kitenni a képernyőre? A világ vicce” – mondja Csintalan Sándor a friss Heti Válaszban a megújult közmédiáról annak kapcsán, hogy megverték Borsa Miklóst, az M1 műsorvezetőjét. Legutóbb, 2007-ben, az akkor még a Hír TV-n dolgozó Csintalan volt az utolsó tévés, aki fizikai támadás áldozata lett.

Csintalan szokatlan keménységgel üti Vona Gábor pártját, mely szerinte „megvalósíthatatlan ígérgetéseivel nemzetáruló és nemzetellenes politikát folytat.” A Heti Válasz címlapinterjújából kiderül az is, Csintalan miért tartja bunkónak Lázár Jánost és az is, hogy miért nem látta még soha olyan zavarodottnak Orbán Viktort, mint amikor Habony Árpád szerepét próbálta megmagyarázni. Ugyanakkor az is, hogy minden hiba ellenére miért biztatná arra ma is a választókat, hogy a Fideszre szavazzanak.

A nagyinterjú az április 30-i Heti Válaszban olvasható. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is megvásárolható.
forrás:heti válasz.hu

Leave a Reply 415 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: