< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Na, most kit ölt meg Kim Dzsongun?

| Mobile | RSS

Na, most kit ölt meg Kim Dzsongun?

2015. május 13. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Na, most kit ölt meg Kim Dzsongun?

Ha igazak a dél-koreai értesülések, akkor a jegyzetelő emberek gyűrűjében élő Kim Dzsongun nyilvánosan kivégeztette védelmi miniszterét. Néhány hónapja nagynénjét mérgezte meg. Decemberben a nagybátyját. És kivégeztette énekes feleségét is. Aztán mégsem, legalábbis később mégis felbukkant a nyilvánosság előtt.

Hjon Jongcsol állítólag hazaárulást követett el az atomfegyver felett rendelkező tárca élén – írta a CNN. A miniszter ezt azzal követte el, hogy nem teljesítette pontosan Kim Dzsongun utasításait, és némi kritikával is élt az országalapító unokájaként hatalomra került ifjú vezető felé.

Ráadásul elaludt egy olyan eseményen, amelyen Kim Dzsongun is jelen volt – toldotta meg a bűnlistát az MTI a dél-koreai médiára hivatkozva.

Az értesülések szerint április 30. körül végeztek Hjonnal, látványos körülmények között:
Egy katonai iskola alakulóterén légvédelmi gépágyúval lőtték le/szét.

Hogy pontosan milyennel, arról nem szólnak a hírek. Az észak-koreai hadseregben többek között az orosz gyártmányú 14,5 mm-es ZPU is hadrendben áll. Így lő:

Fegyverkedvelő kollégánk szakkommentárja:

„Én eddig egy 50 kaliberes M2 browninggal lőttem csak, ami nagyjából a 14,5 mm-vel egyenlő, az brutális volt. Kiakasztott, egy 40 kilós fatönköt úgy … szét, mintha papírdoboz lett volna.”

forrás:index.hu

Leave a Reply 200 megnézve, 1 alkalommal mai nap |