< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Egy katona meghalt Földnek csapódott gyakorlat közben az amerikai hadiflotta egy repülőgépe

| Mobile | RSS

Egy katona meghalt Földnek csapódott gyakorlat közben az amerikai hadiflotta egy repülőgépe

2015. május 18. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Egy katona meghalt
Földnek csapódott gyakorlat közben az amerikai hadiflotta egy repülőgépe

Leszállás közben a földnek csapódott az amerikai tengerészgyalogos hadtest egy Osprey típusú repülőgépe vasárnap Hawaiin, és a baleset következtében egy katona életét vesztette.

Az MV-22 Osprey típusú, billenőrotoros gép – amely egy hadgyakorlaton vett részt az Egyesült Államokhoz tartozó csendes-óceáni szigetcsoporton – az Oahu szigeti Bellows bázison hajtotta végre a túlságosan keményre sikerült leszállást.

A katonai konvertiplán egyszerre rendelkezik a helikopterek és a nagy hatótávolságú turbólégcsavaros repülőgépek képességeivel, ezért különleges bevetésekhez is alkalmazzák.

Az Egyesült Államok különleges erői szombaton Black Hawk helikoptereken és ilyen, V-22 Osprey repülőgépeken hatoltak be Irak felől mélyen Szíria területére, ahol az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista szervezet legkevesebb harminckét tagjával, köztük annak négy vezetőjével végeztek.
forrás:ma.hu

Leave a Reply 114 megnézve, 1 alkalommal mai nap |