< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Tisztelettel meghívjuk az Országos Atomenergia Hivatal (OAH) és a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség (NAÜ) közös sajtótájékoztatójára.

| Mobile | RSS

Tisztelettel meghívjuk az Országos Atomenergia Hivatal (OAH) és a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség (NAÜ) közös sajtótájékoztatójára.

2015. május 18. | hozzászólás | Közélet

MEGHÍVÓ A SAJTÓ SZÁMÁRA

Nemzetközi górcső alatt a teljes hazai nukleáris hatósági rendszer

Tisztelettel meghívjuk az Országos Atomenergia Hivatal (OAH) és a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség (NAÜ) közös sajtótájékoztatójára.

Téma: A Nemzetközi Atomenergia Ügynökség szervezésében nemzetközi szakértői csoport világította át a teljes magyar nukleáris hatósági rendszert. A kéthetes IRRS-misszió lezárásaként OAH-NAÜ közös sajtótájékoztatón mutatjuk be az eredményeket.

Helyszín: 1036 Budapest, Fényes Adolf u. 4., OAH székház

Időpont: 2015. május 22. (péntek) 11.30 óra

A sajtótájékoztatót tartja:

– Fichtinger Gyula főigazgató (OAH),

– Grzegorz Rzentkowski igazgató (NAÜ),

– Michael R. Johnson igazgatóhelyettes (Amerikai Egyesült Államok Nukleáris Biztonsági Hatósága – US NRC), misszióvezető.

A sajtótájékoztatót követően a témában lehetőséget biztosítunk interjúk készítésére.
Az IRRS-misszóról röviden:

Az IRRS-missziókat a nemzeti nukleáris hatósági rendszerek hatékonyságának fejlesztése érdekében szervezik, szem előtt tartva, hogy az országok tartoznak teljes felelősséggel a nukleáris biztonság garantálásáért. A misszió hatósági, technikai és szabályozási kérdések mentén vizsgálja a NAÜ előírásainak való megfelelést, valamint feltárja a jó gyakorlatokat.

Tisztelettel:

Körmendi Gábor
tájékoztatási felelős

Leave a Reply 133 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: