< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Sajtóközlemény/Tisztelt Szerkesztőség!

| Mobile | RSS

Sajtóközlemény/Tisztelt Szerkesztőség!

2015. május 20. | hozzászólás | Közélet

Tisztelt Szerkesztőség!

Május 24. és 25-én Pünkösdölő rendezvényünk alkalmával a már-már elfeledett hagyományokat, a Dél-Alföldhöz kapcsolódó szép népszokásokat elevenítünk fel a skanzenben.

Az ünnep leglátványosabb momentuma az Ányási kápolna felavatása lesz, május 24-én. A kápolnát ökumenikus szertartás keretében
Dr. Kiss-Rigó László, a Szeged-Csanádi Egyházmegye püspöke valamint Juhász András, a Csongrádi Református Egyházmegye esperese avatja fel. Az ünnepségen beszédet mond dr. Juhász Tünde, a Csongrád Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja.

Az V. Magyar Világtalálkozó programjaihoz csatlakozva május 25-én, „Gyere haza, várunk!” mottóval Európai Ifjúsági Találkozót szervezünk.

Az Ányási kápolna felavatására, valamint az azt megelőző körmenetre, illetve a rendezvény egyéb programjaira szeretettel várjuk a sajtó képviselőit!

Mellékleten küldöm a rendezvényről szóló sajtóközleményt, amely a részletes programot is tartalmazza, valamint a rendezvény plakátját további felhasználásra. Kérem, amennyiben módjukban áll jelentessék meg hírünket, illetve személyes jelenlétükkel járuljanak hozzá annak sikeréhez!

Leave a Reply 268 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: