< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: „Hatalmas bukás a nemzeti konzultáció”

| Mobile | RSS

„Hatalmas bukás a nemzeti konzultáció”

2015. június 6. | hozzászólás | Fecsegő hírek

„Hatalmas bukás a nemzeti konzultáció”

Hatalmas kormányzati bukásnak nevezte az MSZP szombati közleményében a bevándorlásról szóló nemzeti konzultációt, mondván, csak a választásra jogosultak 5 százaléka válaszolt a feltett kérdésekre.

Kovács Zoltán kormányszóvivő sajtótájékoztatójára reagálva azt írták, „hatalmas erkölcsi és anyagi bukás a brókerkormány konzultációs kérdőívnek álcázott menekültellenes, idegengyűlölő kampánya, mivel eddig a választásra jogosultak csupán alig 5 százaléka válaszolt rá”.

A szocialisták szerint kidobtak 1,3 milliárd forintot „egy embertelen, uszító hangulatkeltésre, amely megalázó minden becsületes, jóérzésű magyar ember számára”. Eközben pedig az ügyet kezelni hivatott Bevándorlási és Állampolgársági Hivatalnak mindössze 50 milliós pluszpénzt biztosítanak a következő évre – írja az MTI.

Jelezték: az MSZP továbbra is arra kéri a józanul gondolkodó polgárokat, hogy ne válaszoljanak a kérdőívekre, „a fröcsögő plakátkampány üzenetét pedig a polgári ellenállás eszközeivel mindenki úgy semlegesítse, ahogy csak tudja”.

Kovács Zoltán kormányszóvivő szombaton, sajtótájékoztatón arról beszélt: eddig 400 ezren küldték vissza a bevándorlásról szóló nemzeti konzultáció kérdőívét, amiből több mint 200 ezret már fel is dolgoztak. Ezekből szerinte az látszik, hogy a nagy többség határozottabb, keményebb fellépést vár Magyarországtól és az Európai Uniótól bevándorlásügyben.
forrás:168óra.hu

Leave a Reply 135 megnézve, 1 alkalommal mai nap |