< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Dráma! Súlyos motorbalesetet szenvedett Rékasi Károly – lélegeztető gépen van!

| Mobile | RSS

Dráma! Súlyos motorbalesetet szenvedett Rékasi Károly – lélegeztető gépen van!

2015. június 30. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Dráma!
Súlyos motorbalesetet szenvedett Rékasi Károly – lélegeztető gépen van!

A Barátok közt egyik legismertebb színésze kedden délután karambolozott.

MTI Fotó: Máthé Zoltán

A Nyugat.hu szerint Rékasi Károly Budapesten, a 22. kerületben ütközött. A balesetet követően azonnal kórházba szállították, de a pontos állapotáról nincsenek információk. Az Origo úgy tudja, lélegeztetőgépen van a színész.

Az Országos Rendőr-főkapitányság az eset kapcsán közölte, hogy egy motorgépjármű és egy autó ütközött össze a Háros utca és a Gyöngyszem utca kereszteződésében kedden kora délután háromnegyed egy körül, egyelőre ismeretlen körülmények között. A színész egyébként rutinos sofőr, nem kezdő, még a főiskolai évei alatt szerezte meg a motoros jogosítványt.

Hogy mi lesz a sorozattal? A sorozatban a kezdetektől jelen lévő gonosz karakterű Bartha Zsolt történetszálait egyébként a Barátok köztben állítólag felvették jó előre, ráadásul Rékasi amúgy is megkezdte nyári szabadságát. Augusztus 24-én kell visszatérnie a stúdióba, és várja is őt a stáb.

forrás:ma.hu

Leave a Reply 4849 megnézve, 4 alkalommal mai nap |