< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Schiffer: hazaárulást követett el a Fidesz, az MSZP és a DK//// Schiffer: la trahison commise par le Fidesz, MSZP et DK

| Mobile | RSS

Schiffer: hazaárulást követett el a Fidesz, az MSZP és a DK//// Schiffer: la trahison commise par le Fidesz, MSZP et DK

2015. július 9. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Schiffer: hazaárulást követett el a Fidesz, az MSZP és a DK

Az LMP szerint a paksi bővítéshez hasonló hazaárulást követett el a Fidesz, az MSZP és a DK szerdán azzal, hogy az Európai Parlamentben az európai-amerikai szabadkereskedelmi egyezmények folytatása mellett foglaltak állást.

Erről Schiffer András, az ellenzéki párt társelnöke és frakcióvezetője beszélt csütörtökön Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.

“Összenőtt, ami összetartozik, az európai szociáldemokraták és néppártiak továbbra is kiszolgálják a nemzetközi nagytőke érdekeit” – fogalmazott a politikus, hozzátéve, a tervezett egyezmény teljesen ellentétes Magyarország érdekeivel.

forrás:stop.hu

Schiffer: la trahison commise par le Fidesz, MSZP et DK

Selon l’expansion de la LMP Paks trahison similaire commise par le Fidesz, MSZP et le SE mercredi par le Parlement européen en faveur de la poursuite des accords de libre-échange euro-américaines.

Andras Schiffer propos, co-président de la chef du parti de l’opposition et la faction parlé jeudi lors d’une conférence de presse tenue à Budapest.

“Fused, qui appartiennent ensemble, les sociaux-démocrates européens et néppártiak continuer à servir les intérêts du grand capital international” – le politicien dit, ajoutant que le projet de convention est totalement contraire aux intérêts de la Hongrie.

Source: stop.hu

Leave a Reply 224 megnézve, 1 alkalommal mai nap |