< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: „Szégyenletes zsarolás” – Kiosztották Orbánékat/// “Chantage Scandaleux” – compte tenu de notre Orbánékat

| Mobile | RSS

„Szégyenletes zsarolás” – Kiosztották Orbánékat/// “Chantage Scandaleux” – compte tenu de notre Orbánékat

2015. augusztus 1. | hozzászólás | Fecsegő hírek

„Szégyenletes zsarolás” – Kiosztották Orbánékat

A Demokratikus Koalíció szerint szégyenletes, hogy a kormány az egyetlen juttatásuk megvonásával zsarolja a munkanélkülieket, hogy legyen elég ember az embertelenség kerítésének felhúzásához. A DK továbbra is követeli, hogy állítsák le az építkezést.

A legfrissebb hírek szerint 490 Csongrád megyei regisztrált munkanélkülinek küldtek levelet az elmúlt napokban arról, hogy részt kell venniük a déli határzár építésében. Ha erre nem hajlandóak, elveszítik a foglalkoztatást helyettesítő támogatást.

A DK szeirnt aki tehát nem vesz részt minden idők legdrágább magyar belpolitikai kampányelemének megépítésében, azt az Orbán-kormány magára hagyja és elveszi legutolsó juttatását is. A kerítés ugyanolyan módszerekkel épül, mint amit egyébként képviselni fog: a hatalom játékát a szerencsétlen sorsúakkal, akik egy kényszer szülte helyzetben találták magukat a határon – állapítják meg.

A delmagyar.hu a behívott munkanélküliektől azt is megtudta, hogy munkájukra napi 8 órában számítanak, minden reggel a megyeházától induló busz viszi őket ki a határhoz, ahonnan a munka végén vissza is szállítják őket. Naponta kétszer kapnak enni, cölöpverésre, területrendezésre, fahordásra alkalmaznák őket. Hogy a határzár melyik részén kell pontosan dolgozniuk, azt még nem tudták nekik megmondani. Azt is közölték velük, hogy munkájukra november közepéig számítanak, holott Orbán Viktor miniszterelnök múlt vasárnap kijelentette: a teljes határzárnak augusztus 31-ére állnia kell.

forrás:168óra.hu

“Chantage Scandaleux” – compte tenu de notre Orbánékat

La Coalition démocratique, selon honteux que le gouvernement fait du chantage le retrait des seuls avantages que les chômeurs d’avoir suffisamment de personnes inhumanité clôture courriers. Le DK exige toujours d’arrêter la construction.

Les dernières nouvelles montre Csongrad County 490 chômeurs lettre recommandée a été envoyée ces derniers jours sur la nécessité de prendre part à la construction de la fermeture des frontières dans le sud. Si vous n’êtes pas disposé à le faire, ils perdent le soutien à l’emploi alternatif.

Le szeirnt DK qui ne participe donc pas à tous les temps de l’élément le plus coûteux de l’immeuble de la campagne nationale hongroise, le gouvernement Orban a été quitte et il prend les avantages les plus récents ainsi. La clôture est construite sur les mêmes méthodes que ce qui serait autrement représenter le jeu de puissance des malheureux qui ont donné naissance à une situation d’urgence, ils se sont retrouvés à la frontière – être déterminé.

Le delmagyar.hu invité les chômeurs à partir aussi appris à compter leur travail 8 heures par jour, tous les matins de la maison de l’autobus du comté pour les emmener à la frontière, d’où il est transporté à retourner au travail à la fin de leur. Deux fois par jour ils obtiennent de manger, cölöpverésre, aménagement du territoire, transportant du bois pour les employer. La fermeture des frontières pour être exactement ce que le cadre de travail, je ne pouvait toujours pas leur dire. Il leur a aussi dit de compter leur travail à la mi-Novembre, lorsque le Premier ministre Viktor Orban a déclaré dimanche dernier: frontière fermée pour l’ensemble prévue pour Août 31 arrêt.

Source: 168óra.hu

Leave a Reply 107 megnézve, 1 alkalommal mai nap |