< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: „Tisztelt Fidesz–KDNP! Ideje fölébredni, a magyarság nagy többsége nem önökkel van!”

| Mobile | RSS

„Tisztelt Fidesz–KDNP! Ideje fölébredni, a magyarság nagy többsége nem önökkel van!”

2015. augusztus 11. | hozzászólás | Fecsegő hírek

„Tisztelt Fidesz–KDNP! Ideje fölébredni, a magyarság nagy többsége nem önökkel van!”

Hajdu Nóra, az Együtt elnökségi tagja szerint az Eurobarometer felmérése azt bizonyítja, hogy Magyarország polgárai nem hiszik el a Fidesz megosztó hazugságait.

Hajdu Nóra szerint az Eurobarometer legfrissebb felmérésében több érdekes adatot lehet találni, amelyek ellentmondanak a kormány propagandaüzeneteinek.

A felmérésből egyebek mellett az is kiderül, hogy a magyarok a munkanélküliséget, a gazdasági helyzetet általában, az egészségügyi és szociális problémákat, a létfenntartás kérdéseit is fontosabbnak tartják, mint a bevándorlás kérdését, amely a kormányzati kommunikáció fókuszában áll. Az Eurobarometer felmérése szerint a megkérdezettek 3 százaléka tekint úgy a menekültek ügyére, mint számára személyesen fontos ügyre.

Az unió tekintélyét folyamatosan rombolni kívánó kormányzati propaganda közepette az EU intézményeivel szembeni bizalom messze meghaladja a magyar kormánnyal és parlamenttel szembeni bizalom mértékét. A magyarok pedig rendkívül bizalmatlanok a magyar kormánnyal és parlamenttel szemben – mondhatni kétharmados többségben.

Megnyugtató, hogy a magyarok kétharmada uniós polgárnak érzi magát. Ez a szám pontosan ugyanannyi, mint az uniós átlag. A felmérés szerint a magyarok nagyra becsülik a négy alapszabadságot, az ERASMUS-programot és az unió béketeremtő karakterét – írja közleményében az ellenzéki politikus, aki szerint a felmérés adatai azt bizonyítják, hogy a kormánypropaganda ellenére a magyarok nagy többsége normálisan gondolkodik.

„Tisztelt Fidesz–KDNP! Ideje fölébredni, a magyarság nagy többsége nem önökkel van!” – üzent a kormánypártoknak Hajdu Nóra.

forrás:168óra.hu

Leave a Reply 88 megnézve, 1 alkalommal mai nap |