< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Iszlamisták álltak bosszút a migránsok megrugdosásáért

| Mobile | RSS

Iszlamisták álltak bosszút a migránsok megrugdosásáért

2015. szeptember 11. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Iszlamisták álltak bosszút a migránsok megrugdosásáért

Éjszaka csaptak le a László Petrát korábban foglalkoztató jobbikos Nemzeti 1 TV-re a tunéziai hackerek.

Csütörtök éjszaka hackertámadás érte a Nemzeti 1 Televízió oldalát és szervereit, mely törökországi IP-címről történt, és melyet a tunéziai iszlamista hackercsoport, a Fallaga Team vállalt magára – írta pénteki közleményében a radikális televízió.

Ezzel állhattak bosszút azért, mert az akkor még a médiumnak dolgozó László Petra migránsokat bántalmazott Röszkénél. Az operatőrnő azóta tettéért elnézést kért, és ahogy az N1 is írta, már egyértelműsítették, hogy egykori kolléganőjük tettét a szerkesztőség is elítéli, munkaviszonyát pedig a videó nyilvánosságra kerülését követően azonnali hatállyal megszüntették. Azóta a rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki.

A közlemény szerint mindezek ellenére az eset óta több tucat életveszélyes fenyegetést kaptak, volt operatőrük fejére vérdíjat tűztek ki, őket pedig szerkesztőségük felrobbantásával és családjaik kiirtásával is megfenyegették. Mint írták, a hackerek törölték az oldal teljes tartalmát, archívumát és az N1TV levelezését is. A médium honlapjának jelenlegi állapotáról videót is csatoltak, íme:

forrás:friss hírek.hu

Leave a Reply 184 megnézve, 1 alkalommal mai nap |