< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: „Ekkora bűnt nem követtem el!” – először szólal meg László Petra

| Mobile | RSS

„Ekkora bűnt nem követtem el!” – először szólal meg László Petra

2015. szeptember 30. | hozzászólás | Életképek/bulvár

„Ekkora bűnt nem követtem el!” – először szólal meg László Petra

szerző:Bódis András

„Ekkora bűnt nem követtem el!” – először szólal meg László Petra

„Fel kellett volna ismernem, hogy hullafáradtan nincs keresnivalóm a tűzvonalban. Közel mentem, és elégtem. Az viszont már nem az én bűnöm, hogy eszközként használtak Magyarország lerasszistázásához” – mondja László Petra. Exkluzív nagyinterjúnk az N1TV volt operatőrével a csütörtöki Heti Válaszban.

– Azt kérte, ne készítsünk önről felismerhető fotót…

– Halálos fenyegetések között élünk.

– Telefonon hívogatják, levelek jönnek?

– A telefonomat kikapcsoltattam, az internetet nem nézem; elzárkóztam, csak a férjem és a család tudósít a külvilágról. Egy biztos: az N1TV oldalára és szervereire lecsapó tunéziai iszlamista hackerek vérdíjat tűztek ki a fejemre. Ha jól emlékszem, 20 ezer eurót érne meg nekik a halálom. A rendőrség ezt terrorista fenyegetésként azonosította, így én sem tudom félvállról venni. A Facebookon pedig több száz „jókívánságnál” tartunk. Sokan állítólag a halálomat kívánják, mások a nőiségemben gyaláznak. „Focizni fogunk a fejeddel, te szuka” – ilyen megjegyzéseket kapok olyanoktól, akik nem is ismernek. Bűnhődök, rettegek, de azért itt vagyok, válaszolok a kérdéseire, és még csak azt sem mondhatom, hogy ennél nincs rosszabb.

– Miért ne mondhatná?

– Jobban meggyötört, amikor az első gyermekem meghalt egynapos korában. Az okát ma sem tudom. A másodikkal elvetéltem. Aztán Isten végre megsegített: megszületett a harmadik és negyedik gyermekem, akik most velünk vannak. Egész életemben klasszikus családot akartam, sok gyerekkel, boldogsággal. És erre, tudtomon és akaratomon kívül, megrúgtam egy gyermeket. Nagyon tud fájni. A röszkei eset után a kisebbik lányunk azt kérdezgette az iskolatársaitól: „Szerintetek tényleg gonosz az anyukám?”. Miután azt mondták, „nem, a te mamád nagyon kedves”, megnyugodott, hogy mások is úgy gondolják, ahogy ő.

A folytatásban László Petra beszél RTL-es múltjáról, mindent elmond a számára végzetes szeptember 8-i napról, valamint az azt követő globális lincselésről. A teljes nagyinterjú az október 1-jei Heti Válaszban olvasható. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is megvásárolható.

forrás:heti válasz.hu

Leave a Reply 1219 megnézve, 1 alkalommal mai nap |